Reči utehe crno-belima: ''Partizan vredi mnogo više!''

Autor: Beta Beta
subota 30.04.2016.
23:22
Izvor: Beta

Vaterpolista Pro Reka Filip Filipović ocenio je večeras da ekipa Partizana vredi mnogo više nego što je pokazala u meču protiv njegove ekipe.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana izgubili su večaras u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa ubedljivih 7:18 u devetom kolu Grupe B lige Lige šampiona.

"Partizan nije pružio igru na svom prepoznatljivom nivou i to ga je koštalo ubedljivog poraza. Momci mnogo više vrede nego što poraz od 11 golova razlike govori", rekao je Filipović.

"Očekivao sam da će se konsolidovati posle našeg vodjstva od 8:1. Nisu uspeli, između ostalog i zato što im nedostaje i iskustva za ovakve mečeve.

Partizanu želim sve najbolje u nastavku sezone. Momci se maksimalno trude, i klub i igrači zaslužuju veću pažnju kako bi ponovo Partizan zaigrao važnu ulogu u Ligi šampiona",
naveo je Filipović.

I Andrija Prlainović je istakao da je rezultat 18:7 nerealan odnos snaga.

"Za nas je meč na Banjici bio bitan ne samo zbog bodova s kojima čuvamo prvo mesto u grupi, već i zato što se bliži fajnal-siks, a s obzirom da nekoliko nas igramo samo evropske mečeve svaka utakmica je bitna za uigravanje", naveo je vaterpolista Pro Reka.

"Kad kod nas u igri sve funkcioniše kako treba, onda sve izgleda lako. Međutim, nije Partizan 11 golova razlike slabiji od Pro Reka", dodao je on.

Prlainović je rekao i da Partizanu nedostaje makar jedan iskusniji igrač kako bi pružio ozbiljan otpor ekipi poput Pro Reka.

"Zna se u kakvoj je teškoj situaciji Partizan i njemu predstoji velika borba kad se završi sezona", naveo je Prlainović.

Prošlogodišnji kapiten Partizana Dušan Mandić rekao je da mu je uvek drago kada se vrati na Banjicu, ali da mu je žao kad Partizan ubedljivo izgubi, pa čak i kada igra za ekipu koja pobedjuje.

"Možda je razlika mogla da bude i manja, da je Partizan odigrao najbolje što može. S druge strane, kada mi odigramo koncentrisano i na visokom nivou od početka do kraja malo ko može da nam parira", rekao je Mandić.

Ne propustite