Sjajna vest za Kragujevčane - Besplatno na evropski vaterpolo spektakl!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.09.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

U Radničkom očekuju pune tribine i veliku podršku na putu ka Ligi šampiona!

2022 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2022 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nekoliko dana posle sjajne promocije novog tima Radničkog u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu, vreme je za početak nove klupske sezone u vaterpolu, i to kakav početak!

Pisali smo prethodnih dana da će Radnički od 13. do 15. septembra biti domaćin veoma jakog kvalifikacionog turnira za plasman u Ligu šampiona, a rivali će mu na tom putu biti mađarski BVSC, grčki Vuljagmeni i zagrebačka Mladost, i to baš tim redom, od petka do nedelje. Samo prvoplasirani tim ide u Ligu šampiona!

Radnički će sve tri svoje utakmice igrati u terminu od 20 časova, a program će svakodnevno počinjati dva sata ranije, prema rasporedu koji možete da vidite u prilogu.

Ono što je najnovija informacija i što će dodatno obradovati sve ljubitelje vaterpola u Kragujevcu i navijače Radničkog, jeste zvanična potvrda iz kluba da će sva tri dana, od petka do nedelje, ulaz na sve utakmice biti besplatan!

''Iz tabora Radničkog pozivaju sve navijače da ispune bazen i pomognu klubu da se plasira u Ligu šampiona, kroz kvalifikacije koje su na programu od petka do nedelje u Kragujevcu.

Ulaz je besplatan za sve utakmice, a Radnički sva tri meča igra od 20 časova: u petak protiv BVSC Zugla, subotu sa Vuljagmenijem i nedelju sa zagrebačkom Mladošću'', saopštili su iz Rdničkog, a u nastavku pogledajte raspored svih utakmica ovog kvalifikacionog turnira.

Petak, 13. septembar
18.00 Vuljagmeni – Mladost
20.00 Radnički – BVSC Zuglo

Subota, 14. septembar
18.00 Mladost – BVSC Zuglo
20.00 Radnički – Vuljagmeni

Nedelja, 15. septembar
18.00 BVSC Zuglo – Vuljagmeni
20.00 Radnički – Mladost
.


Ne propustite