ŠOK - Dejan Savić podneo ostavku!

Autor: Nemanja Janošev
subota 01.10.2022.
10:43
Izvor: Sportske.net

Kraj jedne ere!

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Vaterpolo savez Srbije saopštio je da je dosadašnji selektor Dejan Savić podneo ostavku na tu funkciju.

Iako rezultati u poslednje vreme nisu bili na nivoima na kojima je on sam, a i domaća javnost navikla, Dejan Savić je rešio da preseče. Posle devet godina na čelu nacionalnog tima, bezbroj slavlja, suza, medalja i trofeja, Dejan Savić više nije na mestu selektora naše reprezentacije.

"Vaterpolo savez Srbije obaveštava javnost da Dejan Savić više nije savezni selektor reprezentacije Srbije. Posle više obavljenih razgovora, Dejan Savić je podneo neopozivu ostavku koja je prihvaćena. U proteklih deset godina, koliko je bio na čelu reprezentacije, Dejan Savić je ostvario vrhunske rezultate koji su ga svrstali među najbolje, ako ne i na mestu najboljeg trenera sveta. Želimo Dejanu Saviću puno uspeha u nastavku karijere. Sigurni smo da naš Deki ima još puno toga da pruži srpskom vaterpolu i sportu kao što je to činio do sada. Legendo, puno sreće", saopšteno je od strane VSS.

Dejan Savić je na čelu kormila srpske reprezentacije osvojio dva zlata na Olimpijskim igrama, zlato i bronzu na Svetskom prvenstvu, tri evropska zlata, šest Svetskih liga, jedan Svetski kup i jedne Mediteranske igre.

Ne propustite