Stevanović saopštio širi spisak vaterpolista za Evropsko prvenstvo

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 04.12.2023.
15:30
Izvor: Sportske.net

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović odredio je danas širi spisak kandidata za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj od 4. do 16. januara.

waterpoloserbia
waterpoloserbia

Povezane vesti

Na spisku su selektora su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Bogdan Gavrilović, Sava Ranđelović, Petar Jakšić, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Luka Pljevančić.

Selektor Stevanović je pozvao i Strahinju Rašovića, Marka Radulovića, Vasilija Martinovića, Dušana Mandića, Viktora Rašovića, Filipa Jankovića, Nikolu Lukića, Đorđa Vučinića, Marka Radovića, Vuka Milojevića, Marka Dimitrijevića i Luku Gladovića.

Vaterpolo reprezentacija Srbije će pripreme za šampionat Evrope početi 9. decembra u Kragujevcu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.

Srbija će tokom priprema učestvovati na turniru u Budimpešti, od 18. do 21. decembra, na kojem će igrati i Mađarska, Nemačka, Španija i Rumunija.

Vaterpolisti Srbije će nakon toga od 23. decembra pripreme nastaviti u Beogradu, a predviđeni su zajednički treninzi sa Hrvatskom od 28. do 30. decembra, naveo je VSS.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Zagrebu u Grupi C sa Nemačkom, Maltom i Izraelom.

Ne propustite