Vaterpolisti bez Dušana Mandića na pripremama

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.12.2022.
13:35
Izvor: Sportske.net

Novi selektor odabrao imena.

AP Photo/Mark Humphrey
AP Photo/Mark Humphrey

Povezane vesti

Selektor vaterpolo reprezentacije Uroš Stevanović, napravio je jednu izmenu u odnosu na ranije objavljeni sastav koji će 25. decembra otputovati na pripreme i turnir u SAD. Umesto Nikole Lukića na spisku je Ognjen Stojanović.

Reprezentaciju će predstavljati: Branislav Mitrović (Vašaš), Lazar Dobožanov (Radnički), Radoslav Filipović (Novi Beograd), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Nemanja Ubović (Ferencvaroš), Nemanja Vico (Radnički), Đorđe Lazić (Breša), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Filip Janković (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Marko Radulović (Radnički), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Dimitrijević (Partizan) i Vasilije Martinović (Novi Beograd).

Dušan Mandić  po dogovoru sa selektorom neće putovati na pripreme.

Na turniru u Luisvilu i Dalasu igraće još reprezentacije SAD i Španije a turnir će biti dvokružan od 28. do 30. decembra odnosno od 1. do 3. januara.

"Pred nama je prvo okupljanje posle Evropskog prvenstva u Splitu. Očekuje nas dvokružni turnir sa Amerikancima i Špancima. Konačno ćemo biti zajedno, imaćemo malo vremena da radimo i uspostavljamo sistem za ono što nas očekuje u narednoj godini", rekao je selektor Uroš Stevanović.

Ne propustite