VSS impresioniran izgledom budućeg bazena!

Autor: Beta Beta
utorak 24.03.2015.
07:45
Izvor: Beta

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović u ponedeljak je sa predsednikom Vaterpolo saveza Srbije Miloradom Krivokapićem, Zoranom Avramovićem, izvršnim direktorom Saveza, predstavnicima Vaterpolo kluba ''Požarevac" i Nenadom Nerićem, direktorom Direkcije za p

Povezane vesti

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije zahvalio je gradonačelniku i predstavnicima Vaterpolo kluba "šabac" na pozivu da poseti grad i uveri se u dobru dinamiku rekostrukcije i dogradnje bazena.

''Savez pruža punu podršku VK "Šabac" i gradonačelniku koji je pokrenuo ovaj projekat. Izgradnja zatvorenog bazena je kapitalna stvar za Šabac, ali kapitalna je i za vaterpolo, kao najuspešniji sport u Srbiji. Grad Šabac će nakon otvaranja bazena biti pogodno mesto za medjunarodne utakmice, kako muške seniorske reprezentacije tako i ženske reprezenatcije i juniora. Zahvaljujući novootvorenom hotelu, Šabac se pozicionira kao grad koji ima kapacitete da bude dobar domaćin vrhunskih turnira'', rekao je Krivokapić.

Gradonačelnik je ponovio da je zadovoljan tempom radova - napredak je uočljiv iz dana u dan. On je istakao da je za Gradsku upravu važna saradnja sa Vaterpolo savezom Srbije.

''Radovi napreduju utvrdjenom dinamikom i očekujem da će biti završeni u planiranom roku. Drago mi je što su gosti došli da se upoznaju sa našim radom i iskustva prenesu u svoje gradove, u kojima će graditi slične bazene. činjenica je da je vaterpolo najtrofejniji sport, ali naš najvažniji zadatak je da sva deca u Šapcu nauče da plivaju, i da Šabac bude grad bez neplivača''
, rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

Nenad Nerić
, direktor Direkcije za planiranje i izgradnju Kraljevo, pohvalio je dinamiku i trenutni izgled zatvorenog bazena u Šapcu. On je rekao da Kraljevo ove godine počinje sa izgradnjom zatvorenog bazena, tako da im mnogo znače iskustva i saznanja koja su dobili u šapcu i drugim gradovima gde su u poslednjih pet godina izgradjeni bazeni.

''Pokušaćemo da tudja iskustva primenimo u naš projekat kako bi u Kraljevu imali adekvatan i kvalitetan objekat. Utisci o objektu u šapcu su impresivni. Na gradilištu je oko 100 radnika, što je pokazatelj intenzivnog rada i predanosti poslu. Kao direktor Direkcije za planiranje i izgradnju u Kraljevu, pokušaću da šabačkog izvođača radova upoznam sa izvodjačima u Kraljevu, kako bi i mi ostvarili kvalitetnu uslugu''
, rekao je Nenad Nerić.

Nakon posete bazenu, gradonačelnik Šapca je u Gradskoj kući priredio prijem za goste.

Prodajom obveznica u vrednosti od 400 milina dinara obezbedjeni su uslovi za nastavak rekonstrukcije i izgradnje bazena šapcu, u novembru prošle godine. šabac je prvi grad koji je javnom ponudom emitovao obveznice za gradnju objekta lokalne infrastrukture.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.