Kladioničari neodlučni, ko je blagi favorit?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 06.07.2014.
20:53
Izvor: Sportske.net

Ako je verovati kladionicama, favorita u završnici nema, ipak jedna reprezentacija ima prednost.

Povezane vesti

Najmanja kvota, oko 3.30 je na Argentinu. Razlog je što se čini da imaju najviše snage, relativno odmornog Mesija i da i bez Kuna mogu do samog kraja.

Argentina nije imala lak meč sa Belgijom, ali je Holandiji bilo teže protiv Kostarike, morali su da igraju 120 minuta.

Zbog toga su "Gaučosi" favoriti protiv Van Galovog tima, ali ni to ne mora ništa da znači. Pisali smo već da Holandija nema šta da izgubi u toj utakmici, da igraju lakše protiv timova koji se samo ne brane, uostalom Španija je to osetila na svojoj koži.

Argentina je dakle blagi favorit šampionata, a Holandija prema kladioničarima ima najmanje šanse, kvota na njih je oko 4.60.

Što se Brazilaca i Nemaca tiče, sve je potpuno otvoreno. Brazil je domaćin, ali igraće bez Nejmara i Silve što briše tu početnu prednost. Uz to, Nemci su više pokazali na ovom Mondijalu.

Brazil i Nemačka imaju istu kvotu za osvajanje svetskog šampionata, oko 3.60, dakle veće šanse od Holandije, a neznatno manje od Argentinaca.

Ipak, kako rekosmo, sve je potpuno otvoreno, možda je čitavu priču najbolje posmatrati kao 25% šansi za svakoga. Iako na papiru Holandija deluje slabije, nikoga neće čuditi ako se domognu svoje prve svetske titule.

Mi i dalje stojimo pri našoj prognozi pre šampionata, Nemačka, ima najujednačeniji tim i najmanje zavisi od pojedinaca.

Da vidimo...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.