Pa on je nesalomiv - Jović zapevao čuveni hit, a u njega je jedini on verovao!

Autor: Milovan Longinov
subota 16.09.2017.
09:22
Izvor: Sportske.net

Srbijo, budi ponosna zbog ovih momaka!

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Pisali smo već o poruci koju je Stefan Jović poslao iz svlačionice nakon pobede nad Rusijom, a sada se pojavio i kompletan snimak iz svlačionice.


I pored povrede, najraspoloženiji je bio Jović koji je najpre zapevao čuveni hit "Obriši suze draga", potom je nastavio da se pozdravlja sa svim saigračima koji su ulazili u svlačionicu.

Posebno je upečatljiv bio dijalog sa Vasom Micićem kada je rekao.

"Ja sam uvek verovao u njega, sve vreme, svaki put. Tako je mali! E, sad na doping tamo, tu već ne mogu da ti pomognem"
, rekao je raspoloženi Jović.

Pogledajte dužu verziju proslave u svlačionici, u kojoj je u centru pažnje bio Stefan Jović, o čijoj povredi ćemo više saznati posle konferencije za medije u 12.30.


Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Saturday, 16.09.2017
11:19

Ono sto nas razlikuje od svih. Mi smo jedna velika familija. Ko god da igra, gine za ovog drugog I tako u krug. Zato mozemo na EP da dodjemo bez 7 momaka koji bi verovatno svi bili u rosteru, plus Pefi koji je otisao u preranu reprezentativnu penziju. I u tom stanju, niko ne moze da kaze : E Srbija, lagano dobijamo. Pobednicki mentalite je usadjen u ove momke. Zamislite tim : Teo, Bogdan, Kalina, Bjelica, Jokic. Sa klupe Bobi, Jovke, Macvan, Nedovic, Lucic, Kuzmic, Simon, Milosavljevic, Stimara I jos mnogi drugi. Bio bi greh otpisati nekog, ne bih bio Saletu u kozi. Sa ovom ekipom, 3 Spanije da se popnu jedna drugoj na ramena, mogli bi da igramo sa njima. Verujem u ove momke, verujem u Jovketa koji ima taj gen pobednika. Osvajamo zlato.

avatar
Boki.Antonijevic
Saturday, 16.09.2017
15:30

Bobi mora da je prvi centar. Tack. Dominira. Treba ga rotirati samo kad je umoran. Mi toliko imamo i dobijamo sa njim pod kosem. A svi znamo da Bobi moze jos bolje...

avatar
Boki.Antonijevic
Sunday, 17.09.2017
15:37

@Marko: Ali Jokic ne igra.. Gledamo tim koji imamo na raspolaganju, zar ne? Jokic , Teo, Kalina... nisu deo ovog tima trenutno...

avatar
Milos90
Saturday, 16.09.2017
16:21

Protiv rusa smo se odlepili dok je igrao bobi ali ga je na poluvremenu ostavio na klupi da ga odmori. Inace mislim da bobi moze da dominira protiv vidmara i da ih dobijemo ako igramo kao prvo poluvreme protiv rusa

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 16.09.2017
16:13

Pored Jokica meni ne bi bio. Nije ni sad cak, Kuzma pocinje. Mada imaju istu minutazu, ako Bobi ne igra I vise.

avatar
Normal one
Saturday, 16.09.2017
09:27

Koliko je ovaj decko napredovao poslednje 4 godine,svake sezone je bar 25% bolji nego prethodne.Ako popravi sut (koji je iskreno vrlo los za pleja) moze da bude blizu Teodosica.