Šarić izgubio živce pred novinarima, "odlepio" posle pitanja o Srbiji!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.09.2017.
23:39
Izvor: Sportske.net

Košarkaš reprezentacije Hrvatske Dario Šarić bio je vidno nervozan nakon slabe partije u osmini finala Eurobasketa.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Hrvati su poraženi od Rusije i to više nego ubedljivo, a više o samom susretu možete pročitati OVDE.

Nakon utakmice, izjavu za medije dao je i košarkaš Filadelfija 76ersa Dario Šarić, koji je bio "druga violina" Hrvatske na Evropskom šampionatu.

On je podbacio večeras, kao i svi hrvatski košarkaši osim Bojana Bogdanovića, ali izgleda da to ne želi da prizna sebi.

Jedan novinar je njegovu večerašnju partiju uporedio sa onom protiv reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Riju. Šarić je pre godinu dana protiv naše reprezentacije u Brazilu šutirao 3/7 i sakupio je svega sedam poena, dok je večeras pogodio 3 od 14 šuteva, sakupio je 13 poena, ali nije imao nijedan upisan skok. Paralela je bila na mestu, ali tako nije mislio i hrvatski košarkaš.

"Čemu uopšte to pitanje?", odgovorio je Šarić, a novinar je dodao, "Nije uobičajeno, da li se slažeš?"

"Nije uobičajeno, ali ja sam se borio, dao sam sve od sebe. Nekad se lopta odbije, nekad ne. Nije prvi put da mi se desilo", rekao je Šarić, a potom je novinar pomenuo taj Rio.

"To je tvoje mišljenje, ja mislim da nije tako. Mislim da sam odigrao korektnu utakmicu", rekao je Šarić, a kada je novinar pokušao da mu postavi novo pitanje usledila je tačka, "Neću više da razgovaram", prenosi "B92".

Pre nego što je prasnuo, Šarić je bio vidno demoralisan.

"Očigledno nemamo taj kvalitet. Stvorila se priča da nešto možemo, očigledno ništa ne možemo i to je tako. Nijedan se igrač nije razigrao osim Bojana (Bogdanovića). On igra igra dobro, daje svoje, a niko drugi nije uhvatio formu iz prošle sezone ili iz priprema. Ukupno kao ekipa smo izgledali loše. Da se bar ovo u grupi dogodilo, ali nije. Dogodilo se ovde i idemo kući u osmini finala. Kad dođe ta nokaut faza kada se lomi mi podbacimo", rekao je Šarić.

Ne propustite

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Burazer
Monday, 11.09.2017
10:25

Dobro se dobrim vraca, a ko ne cini dobro...

avatar
MarkoSi
Monday, 11.09.2017
10:18

Budimo realni, osim Bogdanovića i Šarića, kog to igrača vrhunske klase hrvati imaju u ovom timu? Olako su se odrekli Tomića, ispalili su ih Bilan, Žižić i Zubac pa su ispod koša ostali sa korektnim klupskim igračima Planinićem i Žorićem. Mada, najveći problem te reprezentacije je nedostatak ozbiljnog plejmejkera.

avatar
Monday, 11.09.2017
10:49

nije bitno kog vrhunskog igraca imas vec kako igras. A oni igraju ko strine na terenu a van njega prete ko da su Spanija i USA zajedno. DAloeko bu bolji po imenima od Finske, MAdjarske ili Ukrajne pa ce pod ruku zajendo sa njima na iste perone u isto vreme.

avatar
Phenomenal
Monday, 11.09.2017
07:38

Kad budete smanjili tu nadmenost (nzm ni odakle vam kad niste na postolju od 95-te)... Skauting je prelagan eee cuj ti onog kvazi trenera koji ne zna jedan krsten time out da trazi i da skocka neku akciju, nego daj Bojanu pa se vi ostali molite... Najbitnije NISTE EKIPA... Vi ste tim jedan igrac, bez timskog duha, bez borbenosti, da nije Bojana rekao bi bez icega... Sad da ste iole pametni da se vratite, sednete i na narednom takmicenju pocnete da se ponasate kao tim i kao autsajderi koji su dosli da daju sve od sebe, e tad mozda nesto i uradite... Ovako imate samo tu prenapucanu nadmenost i TV gde mozete da gledate nase i jos 3, 4 iste repke na postolju!

avatar
barbaroga
Monday, 11.09.2017
03:31

Sampioni pripremnog prerioda :D

avatar
Žan-Žak Ruso
Monday, 11.09.2017
03:19

Kući se vuci i ćuti. :-)

avatar
porkjupajn_tri
Monday, 11.09.2017
01:32

Držite se komšije, samo ljudi s balkana znaju koliko zlobni balkanci znaju biti prema svojim sportistima kad ne ostvare rezultate koje su oni u glavi zamislili. Žao mi je što niste prošli dalje da odmjerimo snage ali kliknuće to i kod vas nekad

avatar
Maksimus
Monday, 11.09.2017
01:28
avatar
x90x
Monday, 11.09.2017
00:30

Njihovi mediji su skloni preterivanju ocigledno, prvo preterana euforija (mozda i bez razloga) koja samo stvara jos veci pritisak igracima, a potom i preveliko napusavanje. Pa i nemaju tim za medalju, imaju 2 klasna igraca ostalo suvi prosek. Sta su ocekivali? Pleja nemaju vec 10 godina, od kad je Planinic otisao u penziju, ne mozes sa Rokom Lenijem Ukicem na pleju ocekivati medalju i sa prosecima iz Cedevite. Prvi centar Zizic?! Ni kod nas 7 sigurnih ucesnika (Teo, Nedovic, Bjelica, Jokic,Bradulja,Kalina,Simon) ne igraju iz razno raznih razloga, ali mi imamo tim koji je spreman da izgine i Saleta koji drzi ekipu na okupu. A Sariceva izjava je na mestu, decko je dao sve od sebe, nije ga htelo, idu kuci i to je to ;)

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 11.09.2017
00:26

Pojurio doma ici, mukica neraspolozen za pitanjca, kulturu ne kuzi :) Sved stavio tacku na njih.

avatar
Realan tip
Monday, 11.09.2017
00:12

Pa realno isprovocirali covjeka, pominje mu se Srbija, drzava ciji je i sam sin, ali ne moze da igra za nju jer tata ne voli da se o tome u kuci prica. Zao mi je momka.

avatar
JUVENTIN
Sunday, 10.09.2017
23:51

Prokletstvo postolja

avatar
Ilic22
Sunday, 10.09.2017
23:49

Ajmo dečki domaa! P.S. čovek je iskren 😂😂