El Ninjo, baš si mator!

Autor: Boris Jovanović
petak 09.01.2015.
13:49
Izvor: Sportske.net

Slika u ovom slučaju govori više od reči. Nando Tores ispraća i dočekuje generacije!

Povezane vesti

Fernando Tores je svoj prvi gol za Atletiko postigao početkom veka. Tačnije, bila je 2001. a "Los Kolčinjerosi" u paklu Segunde, mlađani napadač je bio strelac protiv Albasetea.

Tek je ušao u prvi tim, jedan od saigrača mu je bio zaboravljeni Žan Fransoa Ernandez, Francuz koji je nastupao i za Marsej, Sošo, i par španskih klubova, Kompostelu i Valjekano.

Danas, Žan Fransoa živi penzionerske dane, povukao se u 33. nije ostao u seniorskom fudbalu kao trener, ali je ostao vezan za fudbala, naime njegov sin Lukas je igrao 55 minuta protiv Reala u kupu, kao i otac defanzivac je, kažu mnogo talentovaniji od tate koji je u Atletiku proveo tu jednu drugoligašku sezonu.

A opet, vezuje ih Tores koji je igrao sa ocem, i evo sada sa sinom, pošto se vratio ove zime na "Kalderon".

Lukas je već bio u timu protiv nižerazrednog Ospitaleta, a debitovao je pre manje od mesec dana u Primeri na "San Mamesu" kada je u finišu zamenio Sikeiru.

Od Toresa će verovatno saznati kakav je otac bio igrač, naime, kada je Žan Fransoa igrao za Atletiko, njegov sin je imao 5 godina i teško da se baš seća tog vremena.

Tores će, ako ostane u Atletiku dočekati verovatno i trećeg Ernandeza, naime Lukasov mlađi brat Teo ima 16 godina, veoma je talentovan i sigurno će u narednih par sezona dobiti i sam šansu u prvom timu.

"El Ninjo" ispraća i dočekuje, Atletiko je njegova kuća.

Ne propustite