Son: "Osećam se odgovornim za odlazak Kontea"

Autor: Mladen Heleta
sreda 29.03.2023.
17:15
Izvor: Sportske.net

Totenhem i Italijan su se razišli u nedelju uveče.

EPA-EFE/VINCENT MIGNOTT
EPA-EFE/VINCENT MIGNOTT

Povezane vesti

Fudbaler Totenhema Hjon Min Son rekao je da mu je žao što je menadžer Antonio Konte napustio klub i da se oseća odgovornim za njegov odlazak pošto nije uspeo da ponovi dobre igre iz prošle sezone.

Son je prošle sezone bio najbolji strelac Premijer lige sa 23 gola i pomogao ekipi da osvoji četvrto mesto i izbori plasman u Ligu šampiona, ali je ove sezone postigao samo šest golova u prvenstvu.

Uprava Totenhema otpustila je u nedelju kasno uveče Kontea, osam dana pošto je svoje igrače nazvao sebičnim, posle remija (3:3) protiv Sautemptona koji se bori za opstanak.

"Kao igraču, mnogo mi je žao. On je prvoklasan trener i naše zajedničko putovanje je bilo sjajno. Trebalo je da odigram bolje. Osećam se odgovornim za njegov odlazak, pošto nisam toliko pomogao klubu. Zahvalan sam na onome što je uradio. On je sjajan trener sa mnogo iskustva. Navijaću za njega", rekao je Son, a preneo Skaj.

Totenhem je eliminisan iz domaćih kup takmičenja, kao i iz Lige šampiona od Milana u osmini finala. Ekipa je trenutno četvrta na tabeli Premijer lige sa 49 bodova iz 28 utakmica. Ima dva boda više, ali i dva meča više od Njukalsa, koji je peti.

Takmičenje u prvenstvu londonski klub nastavlja u ponedeljak utakmicom protiv Evertona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke