Kejti Peri na ''Super boulu''

Autor: Beta Beta
nedelja 12.10.2014.
01:35
Izvor: Beta

Američka pop pevačica Kejti Peri nastupiće 1. februara 2015. u poluvremenu Super boula, finalne utakmice profesionalne lige u američkom fudbalu (NFL), prenosi američki muzički časopis Bilbord.

Beta/AP Photo/AL.com, Vasha Hunt
Beta/AP Photo/AL.com, Vasha Hunt

Povezane vesti

List nije izneo druge detalje dok je Vol strit džornal naveo u avgustu da je Kejti Peri ušla u uži izbor pored britanske grupe Koldplej i pevačice Rijane.

Na ovogodišnjem poluvremenu najgledanijeg sportskog dogadjaja u SAD nastupali su pevač Bruno Mars i bend Red Hot Čili Pepers.

Super boul je ove godine privukao 110 miliona televizijskih gledalaca. Do sada su u poluvremenu Super boula nastupili Bijonse, Madona, grupa Hu i Brus Springstin.

Kejti Peri, koja će ovog meseca napuniti 30 godina, proslavila se hitovima "I kissed a Girl", "Hot n cold", "California Girls", "Darko Horse", "Firework", "Part of Me" i "Roar".

Super boul, koji važi za najveći i najgledaniji sportiski dogadjaj u SAD, poznat je i po skupim reklamama, a prošle godine kompanije su morale da plate čak četiri miliona dolara za emitovanje 30 sekundi svog reklamnog spota.

Super boul će se naredne godine igrati u Feniksu, u američkoj saveznoj državi Arizoni.

Ne propustite