NFL - Karolina bolja od Sijetla za finale!

Autor: Beta Beta
nedelja 17.01.2016.
23:36
Izvor: Beta

Ekipa Karoline plasirala se večeras u finale Nacionalne fudbalske konferencije, pošto je na svom terenu pobedila Sijetl sa 31:24.

AP Photo/Chuck Burton
AP Photo/Chuck Burton

Povezane vesti

Karolina će u finalu konferencije, četvrtom u svojoj istoriji, igrati protiv Arizone.

Pantersi su odigrali odlično prvo poluvreme predvodjeni Kemom Njutonom, pa su nakon 30 minuta igre, uz četiri tačdauna i jedan fild gol, imali veliku prednost od 31:0.

Na drugoj strani, Sijetl je bio potpuno zaustavljen. Kvoterbek Rasel Vilson i napad njegove ekipe nije mogao apsolutno ništa. Dva puta je odbrana Pantersa presekla pas Vilsona, dva puta su ga sekovali, tako da je Sijetl na poluvreme otišao sa nulom.

Međutim, na teren je u drugom poluvremenu izašla potpuno druga ekipa Sijetla. Vilson je vodio svoju ekipu do dva tačdauna u trećoj četvrtini, pa je utakmica od dosadne postala više nego zanimljiva.

U poslednjoj deonici Sijetl je postigao još jedan tačdaun i prvo smanjio rezultat na 31:21, a potom je na minut i 12 sekundi pre kraja meča Hauška pogodio fild gol.

Sijelt je potom krenuo na sve ili ništa, pokušali su posle onsajd kika da stignu do lopte, ali im to nije pošlo za rukom i tako nisu uspeli da postanu prva ekipa još od Bafala iz 1992. godine koji je uspeo da u plej-ofu nadoknadi zaostatak veći od 30 poena. 

Finale NFC na programu je 24. januara.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lakipfc
Monday, 18.01.2016
14:41

Rasel Wilson,od ocaja pa do sjaja,al bolje he drugo poluvreme Sjetla nego prvo Caroline,Newton nije bio na svom nivou,drzao je napad pametno,zadrzavao vreme uvek,al nije to to,nadam se boljem supermenu protiv Arizone,al ce to biti mece,prespavao bih do nedelje....:)

avatar
Dusan Petrovic
Monday, 18.01.2016
01:43

Sjajno,hvala vam na izvestavanju o NFL-u.Ispunili ste mi zelju,samo nastavite tako