Evo ko je Ivani Španović zakačio kobni papir na leđima!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.08.2017.
14:24
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Pre skoka je video da je pocepan, ali više nije mogao da bilo šta učini...

Epa/Franck Robichon
Epa/Franck Robichon

Povezane vesti

Posle svega što se sinoć dogodilo u Londonu, mnogi se pitaju kakva je procedura u vezi kačenja tih papira sa imenima (zašto ih svi zovu brojevima?) i ko ih kači takmičarima - organizatori, ili oni sami.

Odgovor je u izjavi za ''Blic'' dao Goran Obradović, trener Ivane Španović.

''Baš da bismo se osigurali da do ovoga ne dođe, poslednjih godina uvek sam joj ga ja i kačio. Uvek sam stavljao ne tri, nego šest zihernadli. Tako sam pre takmičenja uradio i ovoga puta.

Međutim, iako smo videli da joj se broj pocepao, nisam mogao da reagujem, jer je Ivana bila pet metara daleko od mene, a ja nisam mogao nikako da joj priđem. Na kraju, taj broj se nije praktično ni otkačio, on se pocepao i ostavio nekakav trag. Ostalo, nažalost, znate'',
otkrio je Obradović.

Govoreći o naknadnoj odluci sudijske komisije posle uložene žalbe, Obradović je naglasio da oni nisu mogli da dokažu da postoji jasan trag na zvaničnih 6.91 metara, ali da i naš tim nije mogao da dokaže da traga nema...

Posle svega, i dalje veruje da za Ivanu još nije kasno da napadne svetsko zlato.

''Za dve godine, imaće 29, i svakako da će i tada napasti zlato. Teško smo pregurali noć, baš teško, ali smo rešeni da se domognemo vrha i ovo nas neće pokolebati. Idemo dalje,. šta drugo'', poručio je Obradović.
-

Ne propustite