Maraton za Ginisa - Nikolić u subotu stiže u Kragujevac!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 22.09.2016.
19:17
Izvor: Sportske.net, maratonzaginisa.com

Nezaustavljivi Goran Nikolić nastavlja svoj pohod ka Ginisovom rekordu, a u subotu će trčati svoj 22. maraton u isto toliko dana i to u svom Kragujevcu.

maratonzaginisa.com
maratonzaginisa.com

Povezane vesti

Posle 21. uspešno istrčanog maratona kroz Srbiju, Goran Nikolić dotrčava do svog Kragujevca u subotu 24. septembra oko 11,30h kod Krsta u centru grada. Ovaj veliki, hrabar i human čovek sa ponosom svuda ističe da dolazi iz prve prave srpske prestonice Kragujevca, jer je on veliki lokal patriota i Kragujevac nosi u srcu.

Svih predhodnih dana Gorana su sačekivali i ispraćali divni ljudi iz Rotary klubova, sportisti, njegovi prijatelji iz mnogih udruženja osoba sa invaliditetom… U svaki grad je dotrčao i doneo puno pozitivne energije, ali je iz svakog grada do sada poneo punu „korpu“ lepih uspomena, reči podrške i novu pozitivnu energiju koju naporsto širi po celoj Srbiji.

Ovaj Goranov poduhvat je izuzetno medijski propraćen počevši od velikih srpskih medija do onih malih, lokalnih… svi imaju želju da pišu i pričaju o Goranu, da mu postave pitanje, da jasno prenesu njegovu poruku da je sve moguće jer ako ima volje, onda ima i načina!

Na ovom dugom Goranovom putu, za njim je trčalo mnogo sportista, rekreativaca, maratonaca, profesionalnih trkača… Bez lažne skromnosti možemo da kažemo da za Goranom trči cela Srbija!

Dragi Kragujevčani, izađimo u subotu 24. septembra na ulice Kragujevca da Goranu pružimo bezrezervnu podršku koju zaslužuje kao naš kragujevčanin! Svi oni koji mogu da trče sa Goranom jer mu je to najveća podrška, neka ga prate na njegovoj 22. ruti. A svi ostali, hajde da mu toga dana poklonimo osmeh, aplauz, podršku ili lepu reč. Goranu će to mnogo da znači jer do 55. maratona ima još mnogo.

Poslednjih nekoliko kilometara, Goran će trčati od muzeja glavnom ulicom do centra Kragujevca, do Krsta.

U prilogu možete pogledati i izveštaj sa 19. etape koja je završena danas (četvrtak).

Više informacija o maratonu potražite na sajtu maratonzaginisa.com.

Ne propustite