To može samo Ivana - Ovo je skok za novi državni rekord!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.09.2015.
21:00
Izvor: Sportske.net

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović postavila je novi nacionalni rekord i osvojila prvo mesto na mitingu Dijamantske lige u Cirihu a evo kako izgleda skok kojim je Zrenjaninka iznova oduševila naciju.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Bronzana u disciplini skok u dalj sa minulog Svetskog prvenstva u Pekingu ponovo je oduševila srpsku javnost i dokazala da bi vrhunac karijere mogla da doživi u Rio de Žaneiru naredne godine.

Pre samo četiri dana Ivana Španović postavila je novi nacionalni rekord nakon što je preskočila magičnu granicu od sedam metara. Dva puta je u šest serija Španovićeva letela do 7.01 metara ali je to bilo dovoljno "samo" za bronzu.

Večeras je na mitingu Dijamantske lige u Cirihu ponovo dokazala da se nalazi u sjajnoj formi pošto je u poslednjoj seriji popravila lični i nacionalni rekord za jedan centimetar skokom od 7.02 metara.

Na taj način Zrenjaninka je slavila u Cirihu učinivši baš ono što je aktuelna svetska prvakinja uradila u Pekingu. Sjajnim skokom u poslednjoj seriji Ivana je nadvisila Tijanu Bartoletu i osvojila prvo mesto na mitingu u Cirihu.

Pogledajte kako je Ivana izvela skok kojim je postavila novi nacionalni rekord.

Tako to radi Ica KRALJICA!!!Novi nacionalni rekord - 7.02!!!

Posted by Miloš Teodosić - Милош Теодосић on четвртак 3. септембар 2015.

Ne propustite