Sjajni Vesnić i Pešović nastavili dominaciju!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2015.
16:21
Izvor: Sportske.net, ASK EKO Racing Team Vesnić

I treći ovogodišnji trkački vikend šampionata centralne Evrope na kružnim stazama prošao je više nego uspešno za srpski EKO Racing Team Vesnić.

EKO Racing Team VESNIĆ
EKO Racing Team VESNIĆ

Povezane vesti

Ekipa je rutinski odradila posao i u nedelju tako da je ponovljen rezultat od dan pre a Milovan Mikica Vesnić i Rudi Pešović na pozicijama jedan i dva doneli su timu nove vredne bodove. Nedeljna trka bila je repriza one subotnje.

Vesnić je poveo od starta i diktirao tempo koji je Pešović sa uspehom pratio svih 16 krugova.

Ono što je najvažnije oba automobila funkcionišu perfektno i EKO Racing sa optimizmom očekuje trku u Slovačkoj koja je na programu za dve nedelje.

Banja Luka je kao i uvek ispunila očekivanja što se tiče broja gledalaca koji su ponovo u velikom broju pozdravili šampione koje nemaju često priliku da vide na, uslovno rečeno, domaćim stazama.

''Konkurenti iz Evrope su nas navikli da mnogo teže dolazimo do uspeha. Bodovi jesu bitni al nisu bili prioritet. Spremni smo kao tim za trku na Slovakiaringu gde ćemo ponovo nastupiti sa oba automobila i pokušati da dodatno učvrstimo svoje pozicije u generalnom plasmanu'', izjavio je Vesnić.

Ukoliko ne bude nekih dodatnih iznenađenja oko bodovanja vozači EKO Racing Teama Vesnić nakon šest voženih trka zauzimaju i prve dve pozicije generalnog plasmana šampionata centralne Evrope na kružnim stazama.

Nadajmo se da će tako ostati i nakon trke u Slovačkoj.

Ne propustite