Udes pri brzini od 97 kilometara na čas, Borković bez ozbiljnih povreda u Zagrebu

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 26.06.2022.
13:40
Izvor: Sportske.net

Već tokom šejkdauna Borković je bio najbrži ispred Turka i Austrijanca Simona Vagnera.

Povezane vesti

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković i njegov suvozač Igor Marković doživeli su udes na reliju u Zagrebu. Naši vozači su udarili u drvo pri brzini od 97 kilometara na čas, ali na svu sreću nisu ozbiljnije povređeni.

Borković i njegov suvozač Igor Marković "proklizali" su na stazi, udarili u drvo pri brzini od 97 kilometara na čas, ali na svu sreću prošli su bez ozbiljnijih posledica.

Od samog početka bilo je evidentno da je naš as jedan od najbržih vozača i da će voditi veliku borbu sa fabričkim vozačem Hjundaija, Slovencem Rokom Turkom.

Već tokom šejkdauna Borković je bio najbrži ispred Turka i Austrijanca Simona Vagnera.

"Dobro smo, udesi se dešavaju, to je tako na auto trkama. Malo smo se ugruvali, ali najvažnije je da ništa nismo slomili", izjavio je danas Tanjugu srpski automobilista Dušan Borković nakon izletanja sa staze na reliju u Zagrebu.

"Staza je zahtevna, ostalo je dosta šljunka i proklizali smo. Uspeli smo da zakočimo i prođemo bez posledica. Ipak, preventivno smo otišli do bolnice, uradili neophodne snimke, malo smo se ugruvali ali što je najvažnije ništa nismo slomili. Hvala svima na podršci i brzo se vraćamo na stazu", rekao je Borković Tanjugu.

Ne propustite