Vesnić sjajan pred 50.000 gledalaca u Poljskoj!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.07.2023.
21:08
Izvor: Sportske.net

Saradnja Mikice Vesnića i AdmiralBet-a praćena je sve boljim rezultatima.

Vesnic racing team
Vesnic racing team

Povezane vesti

Nakon tehničkih problema koji su primorali trofejnog srpskog automobilistu da preskoči dve predhodne trke, Milovan Vesnić se u velikom stilu vratio u evropski šampionat na brdskim stazama osvajanjem treće pozicije na takmičenju u Poljskoj.

Više od 50.000 gledalaca na stazi Limanova kraj Krakova bilo je više nego oduševljeno vožnjama najboljih vozača Evrope, a nakon ovog uspeha srpski as ponovo se vratio na treću poziciju FIA EHCC nakon sedam odvezenih rundi.

''Automobil već u Portugalu nije funkcionisao dobro, a zbog zgusnutog kalendara nismo bili u mogućnosti da se kvalitetno pripremimo.

I u Poljsku smo došli pravo iz radionice i ovaj takmičarski vikend bio je istovremeno i test kakav posao smo uradili. Zadovoljan sam postignutim vremenima, treće mesto u ovakvoj konkurenciji je više nego fantastičan uspeh.

Automobil je dobro funkcionisao a podaci koje mo sakupili pomoći će da se još bolje pripremimo za trku koja se u avgustu vozi u Švajcarskoj'', izjavio je Vesnić.

Aktuelni šampion Evrope, Italijan Antonino Miljulo sa „micubiši lancerom“ pobednik je trke u Poljskoj, ispred Makedonca Igora Stefanovskog u „hjundaiju i30“ i našeg asa Milovana Vesnića sa „audijem RS3 LMS“.

-

Ne propustite