Cepter uz Partizan u narednih godinu dana

Autor: Beta Beta
sreda 15.04.2015.
14:33
Izvor: Beta

Lider na tabeli Jelen Superlige obogatio je u sredu svoj sponzorski pul potpisivanje jednogodišnjeg ugovora sa kompanijom Cepter.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan i kompanija Cepter (Zepter internacional) potpisali su u sredu jednogodišnji sponzorski ugovor kako je i bilo najavljeno početkom nedelje.

"Kao što se zna šta predstavlja Partizan u fudbalskim okvirima, tako se zna i šta predstavlja kompanija Cepter, ne samo kada je reč o najuspešnijim svetskim kompanijama, već pre svega u domenu sporta", rekla je direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović.

Filipović je, na konferenciji za novinare u hotelu Cepter, navela da je sigurna da će se saradnja Partizana i Ceptera produžiti i posle godinu dana na obostrano zadovoljstvo.

Direktor hotela Cepter Đorđe Rašić kazao je da je toj kompaniji veliko zadovoljstvo što je ušla u sponzorski pul Partizana i istakao da će igrači crno-belih u narednom periodu moći da koriste sve proizvode Ceptera.

"Do sada je saradnja sa Partizanom bila uspešna, od sada će biti još uspešnija", dodao je Rašić.

Podsećamo da je fudbalski klub Partizan pre samo nekoliko nedelja dobio i novog generalnog sponzora sa kojim je potpisan ugovor na 18 meseci.

Ne propustite