AdmiralBet akcija - Za "Orlove" navijaj, Freebet osvajaj!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 24.11.2022.
12:36
Izvor: Sportske.net

Samo danas, preuzmite čak 50% freebet-a na prvi dnevni depozit na AdmiralBet onlajn nalogu uz promo kod ORLOVI

Povezane vesti

Srbija je spremna da oduševi u Kataru i svi sa velikim nestrpljenjem čekaju večerašnji prvi meč protiv Brazila! Naši Orlovi obećavaju da će prikazati atraktivnu i napadačku igru, protiv favorizovanih Karioka. 

Uzbuđenje je zaista na visokom nivou i zato vas AdmiralBet, specijalno danas, umesto sa standardnih 30% na koje ste već navikli tokom SP-a, nagrađuje sa čak 50% freebet-a za sportsko klađenje.

Dakle, danas u toku dana, na vaš prvi onlajn depozit od minimalno 1000 dinara u AdmiralBet-u, dobićete 50% freebet-a, uz promo kod ORLOVI.

I to nije sve, jer vaše tikete možete da pojačate sa freebet-om i ostalim danima u AdmiralBet-u. Pa tako, za vreme trajanja SP-a u Kataru, svaki vaš prvi dnevni depozit u AdmiralBet-u vredi mnogo više, uz određene promo kodove!

Na svaki vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalog, AdmiralBet vas časti sa 30% freebet-a, uz promo kod SP2022, osim onim danima kada igra Srbija – tada vas nagrađuje sa čak 50% freebet-a, uz promo kod ORLOVI, baš kao što je to danas slučaj kada igraju svoj prvi meč protiv Brazila.

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći ovde.
 
Dodeljeni freebet možete iskoristiti za odigravanje tiketa kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koju morate da isprobate i koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice za duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

Iskorisitite ovu sjajnu priliku danas i tako dodatno podržite naše Orlove da večeras sa lakoćom savladaju svog prvog rivala!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak