AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (07. 10. 2024)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

9841 Hvidovre IF - Kolding GGI v GGII (2.29)

 

Neretko se dogodi da timovi koji igraju utakmicu u okviru prvenstva pre toga imaju okršaj i u nacionalnom kupu. Takav je slučaj i sa Hvidovreom i Koldingom koji je kao gost na kraju uspeo da se plasira u osminu finala Kupa Danske posle produžetaka. To pokazuje i sličan kvalitet koji ova dva tima imaju, dok ih u drugoj ligi Danske razdvaja šest bodova. “Plavo-beli” će i ovoga puta biti gosti, a utakmice u Hvidovreu im očito leže jer su pobedili i pre tri godine. Biće ovo sudar prosečnog napada protiv jedne od najboljih odbrana u ligi, pa treba očekivati još jedan neizvestan meč.

 

1099 Bradford - Newport 0-2I&2+II (2.18)

 

Bredford je ušao u malu rezultatsku krizu jer za trijumf ne zna već tri utakmice zaredom. Istina, bila su tu i dva gostovanja Harogejtu i Morkambu, međutim Grejem Aleksander će morati da razdrma svoju ekipu ne bili spremno dočekala Njuport. Klub iz Južnog Velsa, pak, beleži sasvim dobre rezultate. Tri pobede u četiri meča nadogradili su samopouzdanje igračima Kauntija koji u Bredfordu nemaju šta da izgube. Njuport će igrati i protiv tradicije, za pobedu nad Bredfordom ne zna već šest utakmica zaredom, a autsajder je i ovoga puta. Domaćin igra proračunato i bez mnogo rizika, dok se gost ove sezone profilisao kao ekipa koja igra otvoren fudbal.

 

9850 Macara - Delfin 1 (2.17)

 

Utakmicama 24. kola nastavlja se prvenstvo Ekvadora koje je zašlo u svoju drugu fazu. Makara će na domaćem terenu dočekati Delfin koji u meč ulazi kao blagi autsajder spreman i da iznenadi. Klub iz Ambata je prošle sezone izborio plsaman u Seriju A gde mu do sada ide iznad svih očekivanja. Kako je krenula, Makara bi se mogla umešati i u borbu za neko od kontinentalnih takmičenja, ali uslov za tako nešto možda bi bio i trijumf nad Delfinom. Klub iz Mante nedavno je dobio LDU Kito što je predstavljalo značajno iznenađenje, no nije retkost da timovi padnu posle velikih pobeda.

 

9763 Defensa y Justicia - Rosario Central 1X&1+I (2.15)

 

Klub kultnog naziva koji u prevodu znači Odbrana i Pravda proživljava teške trenutke ove sezone. Tim Pabla De Munera nikako da pronađe pravi ritam, pa se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu šampionata Argentine. U predgrađe Buenos Ajresa stiže Rozario Sentral koji beleži prosečne rezultate, ali je u gostima očajan zbog četiri vezana poraza van kuće. Sa druge strane, Defensa i Hustisija igra bolje na domaćem terenu, četiri utakmice ne zna za poraz, dok je tri dobio i na tome će graditi optimizam. Kvota na trijumf domaćina jeste velika jer on nije naročito siguran, ali Rozario će teško do čitavog plena.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak