AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (11. 5. 2023)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 11.05.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

7369 West Ham - AZ Alkmaar 0-1I&1-2II (2.35)

 

Polufinale LK, "Čekićari" su za vikend srušili Mančester Junajted, Dejvid Mojes je sa timom otišao na +7 u odnosu na najugroženije timove, mada su u ponedeljak igrali i Forest i Sautemton, međusobni duel, kao i Everton na gostovanj u Brajtonu. Čini se da tim iz Londona ima kvalitet da ostvari opstanak bez problema. Liga konferencija je bonus, na Olimpijskom Stadionu gostuje opasni AZ. Ekipa iz Alkmara netipično za holandski tim ume da se brani, odoleli su protiv Ajaksa, poslednji put su primili gol pre nepunih mesec dana. Iako je tim iz PL, favorit, mi očekujemo baš tvrd meč.

 

3908 Hobro - Fremad Amager 0-1I&0-2II (1.77)

 

Dobra kvota za ovu vrstu opklade. Jeste danska druga liga, ali nije tako efikasno kao što biste pomislili na prvi pogled. Ovi rivali su u donjem domu, igraju za opstanak, mada je domaćin u mnogo boljoj situaciji. Hobro dolazi sa Nordjelanda, poznati su kao "domaća" ekipa, neće puno rizikovati protiv ekipe iz Kopenhagena, bod bi im bio sasvim dovoljan. Gosti iz Kopenhagena moraju da napadnu, ali na strani retko nalaze put do mreže.

 

3893 Botafogo RJ - Corinthians x2&0-2 (2.55)

 

"Fogao" je odlično startovao, ali mišljenja smo da je Korintijans potcenjen. Oni su veći klub, ne ide im, ali negde moraju da proigraju. Verujemo da će biti kadri da se odbrane, donesu makar bod iz Rija, a kada je "TImao" u pitanju u ovakvim mečevima uvek treba očekivati malo golova, to je i neka tradicija kada ove ekipe igraju na "Nilton Santos" u blizini plaža Rija.

 

3907 Sonderjyske - Vejle GG (1.66)

 

Meč plej-ofa za promociju u dansku elitu. Domaćin je utanjio u poslednje vreme, izgubili su korak sa vodećim Vejleom koji je praktično prvoligaš. Oni su opušteni, imaju 11 bodova prednosti nad rivalom, do kraja su četiri meča, već u četvrtak bi mogli da matematički obezbede promociju. Domaći "Lavovi" ciljaju drugoplasirani Hvidovre, ove moraju da pobede kako bi povećali šanse za ekspresno povratak u elitu. Biće golova u obe mreže...

Ne propustite