AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (13. 10. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 13.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1234 Racing Santander - Levante 0-1I&1-3II (2.12)

Rasing iz Santandera konačno je dočekao bolje dane. “Zeleno-beli” su posle osam mečeva u Segundi zasluženo na čelu tabele, pa navijači sa ushićenjem očekuju rasplet sezone u kojoj bi se mogli vratiti u elitni rang španskog fudbala. Istina, na terenu nemaju Nikolu Žigića i Pedra Munitisa, ali je Rasing upravo uz Levante jedna od dve najefikasnije ekipe u Segundi koja nije poznata po velikom broju golova. Takođe, ovi timovi primili su po devet golova što nije malo, a to pokazuje i način igre na koji se oslanjaju na početku sezone. U poslednjih sedam okršaja samo je jednom bilo više od dva gola, na tragu toga ćemo i tipovati.

4526 Ternana - Ascoli 1&0-3 (2.18)

Nakupilo se dosta kvalitetnih timova u Grupi B Serije C italijanskog fudbala. Na čelu se našla Peskara, dok joj za vrat pored Entele diše i Ternana. “Rosoverdi” žele ekspresan povratak u Seriju B i na dobrom su putu da uspeju u tome. Ekipu vodi nekadašnji fudbaler Milana Ignacio Abate koji je zategao odbranu koja je primila svega četiri gola u osam utakmica, najmanje u ligi. Na Libero Liberati stiže Askoli, bivši član Serije A je takođe ispao iz druge lige prošle sezone, ali za sada na terenu ne pokazuje kvalitet potreban da se vrati u to društvo. “Detlići” su prošle sezone dobili obe utakmice, sada je Ternana favorit i to s razlogom.

4172 Pacos Ferreira - Torreense 1 (2.16)

Pasoš Fereira po svom statusu ne pripada drugoligaškom društvu Portugala, ali to je sada realnost za tim sa Mata Reala. Nakon petog mesta prošle sezone, ove se Fereira dobrano muči u Ligi 2 gde je na samo dva boda od zone ispadanja. U osmom kolu dočekuju ekipu Torensea koja izgleda bolje, ako uzmemo u obzir i ambicije kluba iz Tores Vedrasa koje su svakako manje od onih domaćina. Posle Portimonensea, Fererira ima najlošiju odbranu u ligi, mada je popravio formu jer ima dve pobede u poslednje tri utakmice. Torense, pak, je u blagom padu posle serije pobeda jer ima dva poraza, pa prednost dajemo “Dabrovima”.

4180 Maastricht - Venlo 1&2+ (2.50)

Mastriht se nalazi u katastrofalnoj formi. Tim se De Gojselta ne zna za pobedu još od kraja avgusta i pitanje je kada uspeti da se izvuče iz rezultatske krize. Ambicija kluba možda nije prevelika ove sezone, ali ekipa bi morala mnogo bolje. Slična je priča i sa Venlom, naročito ako se zna da se radi o nekadašnjem članu Eredivizije. Venlo je u međusobnim okršajima vezao neverovatnih 10 pobeda, a niz je prekinut tek prošle godine trijumfom Mastrihta od 3:1. Tim Edvina Hermansa slavio je i u maju, pa se navijači nadaju novom, ovoga puta pobedničkom nizu.

 Kvota 24.96

Ne propustite