AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (13. 6. 2023)

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.06.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5322 Defensa y Justicia - Belgrano 0-1I&0-1II (1.97)

Očekuje nas tvrd meč, Defensa je jedna od najboljih odbrana lige, a trener Vakari je i pored toga što je nekada bio Bijelsin video-analitičar pre svega usresređene na odbranu. Radio je i kao pomoćnik Gabrijela Hajncea, posao u "Jastrebovima" iz Varele u prestonici mu je prvi samostalan. Belgrano igra sasvim solidno nakon povratka u elitu, "Pirati" su u top 7, ako ovako nastave mogli bi da se bore za izlazak u Sudamerikanu. I ekipa iz Kordobe je dobro organizovana, odlično se brani, pa ne bi trebalo u utorak uveče da bude puno golova..

6421 Pyramids - Al Ahly Cairo 0-1I&0-1II (2.05)

Ovo je derbi, "Piramide" su dva boda ispred najboljeg tima Afrike, ali imaju šest mečeva više. "Nacija" iz Kaira je osvojila za vikend novu afričku titulu, odoleli su protiv Vidada u Kazablanci i slave. Do kraja se očekuje da lagano završe posao u prvenstvu, ovo će biti najteži ispit do kraja, ali imaju toliko zaostalih mečea u narednih mesec dana da samo čudo može da ih spreči da uzmu novi pehar. Biće umorni od vikenda, oba tima imaju odlične odbrane, u dva meča ove godine u Superkupu i kupu Egipta videli smo dva gola u regularnom delu.

6937 Foggia - Lecco 1x&GG (2.25)

Finale italijanskog baraža za popunu druge lige. Fođa je posle velike bitke eliminisala svog legendarnog trenera Zemana koji je na klupi Peskare. Leko je prošao bukvalno sve u ovom doigravanju, nekoliko drama, izgubili su mečeve protiv Ćezene i Pordenonea kod kuće, slavili na strani. Ovo su dva netipična tima Serije C, igraju ofanzivnije nego što bi mogli da pretpostavite, gosti iz Lombardije su opasni, mogli bi da daju gol, nama ovo miriše na uzbudljivi remi...

5223 Colon de Santa Fe - Estudiantes x (3.10)

Idemo sa remijem, on se nameće, Kolon je specijalista za nerešene mečeve i ne bi imali ništa protiv da uzmu bod protiv "Studenata" na svom "Simiteru", odnosno "Groblju Slonova". Domaćin je tim koji je decenijama širio strah kod kuće, bilo je gotovo nemoguće odneti bodove iz Santa Fea, ali sada atmosfera nije baš tako vatrena. Kolon je podelio bodove u čak 11 od 19 mečeva u ovom šampionatu, remi bi im bio po meri protiv opasnog rivala koji igra odlično u ovom prvenstvu.

Ne propustite