AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (15. 8. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.08.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za četvrtak.

Povezane vesti

3000 Fakel Voronezh - Akron Togliatti 0-1I&1-2II (2.32)

Novajlija u Premijer ligi Akron se u potpunosti usredsredio na nastup u eliti nakon što je izborio promociju kao treći tim u drugoj ligi prošle sezone. Zato ni debakl od Rubina 4:0 u Kupu Rusije nije mnogo uticao na raspoloženje igrača koji sada imaju priliku za popravni protiv Fakela u Voronežu. Domaćin je na užasan način započeo sezonu u kojoj još uvek ne zna za pobedu, a pitanje je hoće li uspeti da prekine ovaj loš rezultatski niz. U svih pet dosadašnjih međusobnih okršaja nije bilo više od dva gola, takođe nije bilo ni nerešenog rezultata, pa bi možda trebalo izbeći konačan ishod.

1704 Pynik Yerevan - Ordabasy 1X&1+I&1+II (2.44)

Pjunik će u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija dočekati Ordabasi u revanšu pre kojeg je ostvario minimalnu pobedu u Kazahstanu. Ovo sasvim sigurno daje na samopouzdanju domaćoj ekipi pred svojevrsnim “sovjetskim derbijem”, a uz to navijači jermenskih klubova imaju čemu da se raduju, naročito posle pomalo i neočekivanog trijumfa Noe nad AEK-om iz Atine. Pjunik je favorit na domaćem terenu gde su probleme imale i mnogo kvalitetnije ekipe od Ordabasija, pa treba očekivati novi trijumf kluba iz Jerevana. Domaćin je prilično efikasan u Jermeniji.

1733 Vitoria Guimaraes - Zurich GGI v GGII (2.42)

Vitorija je stekla veliku prednost u Cirihu posle koje Švajcarci teško da mogu do potpunog i šokantnog preokreta. Klub iz Gimaraeša pokazao je da ima veći kvalitet u svom sastavu i sa tri gola više dočekuje revanš na domaćem terenu. “Konkvistadori” će u međuvremenu započeti sezonu i u prvenstvu Portugalije što bi dodatno moglo da izoštri takmičarsku formu. Sve osim prolaza Vitorije predstavljalo bi veliko iznenađenje, ali mogao bi Cirih do barem jednog gola u ovom dvomeču. Po mogućstvu, u istom poluvremenu kao i klub iz Gimaraeša.

5423 Shamrock Rovers - Celje GGI v GGII (2.20)

Celje neće moći do Lige šampiona, ali je u Ligi Evrope napravilo dobar pomak ka grupnoj fazi. Šampion Slovenije savladao je kao domaćin ekipu Šamroka i sa odličnim šansama čeka revanš u Irskoj. “Zeleni” nisu ostavili loš utisak u Celju, pa će sigurno učiniti sve da što pre vrate gol zaostatka posle eliminacije od Sparte iz Praga. Roversi su tim koji može da pogodi protiv mnogo boljeg rivala, sa dva gola to su dokazali i protiv Čeha, pa slično očekujemo i ovoga puta. Dvomeč je ovo u kojem ishod može prevagnuti na obe strane, te je možda mudrije da odigramo na golove jer domaćin mora da napadne.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak