AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (16. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Danas smo spremili ozbiljan tiket.

Povezane vesti

9759 Chengdu Rongcheng - Nantong Zhiyun 1&0-3 (2.01)

U okviru osmine finala FA kupa Narodne republike Kine sastaće se Čengdu Rongčeng i Nantong Žijun. Nema dileme da je domaćin ogroman favorit u okršaju dva tima koja se nalaze na potpuno drugim krajevima kineske Super lige. Čengdu je trenutno treći klub u Kini i ima veliku priliku da se zadrži na samom vrhu tabele, dok je Nantong ubedljivo poslednji tim sa 14 bodova iz 19 utakmica. Biće tu sudar drugog najefikasnijeg napada i druge najlošije odbrane u ekipi, ali zanimljivo je da u istoriji međusobnih duela golova nije bilo previše, samo je jednom bilo više od dva. Stoga, bićemo pažljivi.

8542 EC Juventude - Atletico MG X2&GG (2.48)

Selimo se na drugu stranu planete gde bi valjalo ispratiti okršaj Žuventudea i Atletiko Mineira. “Mladost” ima sasvim pristojnu sezonu u brazilskoj Seriji A jer timovi s vrha tabele nisu tako daleko, dok se zona ispadanja praktično ni ne vidi u ovom trenutku. Sa druge strane, Mineirao ne blista, navijači čete Gabrijela Milita očekivali su mnogo više od tima koji je prošlu sezonu okončao kao treći klub u Brazilu. Žuventud popravlja formu, videlo se to i u dvomeču sa Internasionalom u Kupu Brazila, međutim tradicija je definitivno na strani Atletika koji igra veoma dobro Kašijasu do Sulu. Mogli bismo da vidimo i efikasan meč.

9491 Aguilas - America de Cali 1X&1+I (2.15)

Posle skoro tri meseca pauze i odigrane Aperture, ove nedelje počinje Klausura u Kolumbiji. U okviru prvog kola iste, Agilas će u Rio Negru dočekati ekipu Amerike De Kalija što bi u najavi trebalo da bude meč dva rivala sličnog kvaliteta. Obe ekipe su proteklu Aperturu okončale na sredini tabele, nema mnogo razlike u individualnom kvalitetu, ali kada bacite pogled na tradiciju, možete primetiti da Agilas retko kada gubi od kluba iz Kalija. To se u poslednjih sedam utakmica dogodilo samo jednom, a kako sada igra i na domaćem terenu, sva je prilika da je bliži povoljnijem rezultatu. Možete probati i sa čistim “kecom”, mi ćemo to malo razblažiti…

9696 CF Pachuca - San Luis X2&1+II (2.72)

Nije se ekipa Pačuke proslavila u prva dva kola meksičke Aperture. Popularni “Hrčci” su upisali po poraz i remi, a sada imaju priliku da se iskupe pred domaćim navijačima jer u Pačuku stiže Atletiko iz San Luisa. Interesantno, klub iz San Luis Potosija koji je zvanično osnovan pre samo 11 godina kao naslednik San Luisa. Gosti su upisali po pobedu i remi u veoma efikasnim mečevima, što nije bilo slučaj sa Pačukom na čijim smo utakmicama do sada videli samo jedan gol. U poslednje četiri godine, San Luis umeo je da “zakuva čorbu” Pačuki na domaćem terenu, imaju bolji momentum i mogu do pozitivnog rezultata i ovoga puta.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak