AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

9548 Barracas Central - Newells Old Boys X2&1-2 (2.49)

Navijači su od početka sezone očekivali više od Njuelsa. Matični klub Lea Mesija trenutno zauzima tek 18. poziciju u argentinskom prvenstvu od ukupno čak 28 ekipa. “Old bojsi” će u okviru šestog kola gostovati ekipi Barakas Sentrala koja takođe nema zavidne rezultate od početka sezone. Barakas je u poslednjem odigranom kolu prekinuo lošu formu trijumfom nad Rozarijom i to u gostima, što je obradovalo navijače koji se nadaju opstanku. Tradicija međusobnih duela ove dve ekipe nije velika, igrali su svega dva puta i nisu bili naročito efikasni.

1570 Vila Nova - Santos 0-1I&1-2II (2.06)

Slavni Santos nastavlja svoje učešće u drugoj brazilskoj ligi posle sramotnog ispadanja iz elite prošle godine. Klub koji je dao Pelea, Nejmara i Robinja ima određenih problema da uspostavi dominaciju u drugoligaškom društvu, a jedan od problema jeste upravo i Vila Nova koja igra odlično od početka sezone. Klub iz Gojanije “ne umire u lepoti” fudbalske igre, mada treba biti pošten i reći je brazilska Serija B izuzetno tvrdo takmičenje gde utakmice nisu naročito efikasne. Vila Nova gotovo da ne gubi na domaćem terenu, Santos nije baš sjajan gost i neće mu biti nimalo lako ni ovoga puta.

9978 Independiente Medellin - Millonarios X2&1+II (2.20)

Jedan od najvećih klubova u Južnoj Americi Milonarios započinje svoje učešće u Klausuri posle Aperture u kojoj se nisu naročito proslavili. Ultimativni imperatim tima iz Bogote su trofeji i to se neće promeniti ni ovoga puta. Što se Independijentea tiče, malo je nedostajalo da se klub iz Medeljina dokopa plejofa u protekloj Aperturi, ali je za tako nešto bilo potrebno da ima bolju gol razliku od Onsea Kaldasa što nije bio slučaj. Domaćini su u ovim mečevima gotovo po pravilu izlazili kao pobednici, no ne postoji niti jedna druga konstanta, pa i ovu treba uzeti s rezervom. Uz to, “Ambasadori” su u boljoj formi, pa možda i mogu izbeći poraz.

2288 Palestino - Cuiaba 1 (2.60)

Palestio se u proteklih šest meseci nalazi u žiži većeg interesovanja kao klub koji su osnovali Palestinci koji su se tokom 20. veka nastanili u Čileu. Klub je učinio mnogo toga kako bi skrenuo pažnju na rat u pojasu Gaze, ali svoj fokus će morati da prebace na teren. U okviru nokaut runde Kopa Sudamerikane, u Čile stiće Kuijaba koja se u drugom najkvalitetnijem kontinentalnom takmičenju Južne Amerike našla pomalo i iznenada. Ceh plaćaju rezultati u domaćem prvenstvu gde klub iz pokrajine Mato Groso zauzima 15. pozicij od 20 klubova. Palestino ima veće iskustvo u internacionalnim takmičenjima, tako nešto bi trebalo i da “naplati”.


Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak