AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18. 8. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 18.08.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Današnji tiket...

Povezane vesti

1030 Brentford - Crystal Palace X2&0-3 (2.21)

Brentford je protekle sezone imao velikih problema da obezbedi opstanak u Premijer ligi, ali su “Pčelice” u tome ipak uspele. Tomas Frank dobro poznaje svoju ekipu, no čini se da je vreme za promenu u stilu igre koji je posle početnog iznenađenja među najboljim engleskim klubovim pomalo i pročitan. Na startu sezone Brentford će dočekati ekipu Kristal Palasa koja je ostavila veoma dobar utisak u drugoj polovini prošle takmičarske godine. Velike zasluge za to idu i austrijskom stručnjaku Oliveru Glazneru čiji je rad privukao pažnju čak i Bajerna iz Minhena kojeg je navodno odbio. Mogu “Orlovi” do pozitivnog rezultata u malom gradskom derbiju Londona.

1314 Bologna - Udinese 1X&GG (2.48)

Istorijska era Bolonje pod trenerskom palicom Tijaga Mote je završena. Na klupu “robosblua” stigao je Vinćenco Italijano koji će imati priliku da vodi svoj tim i u Ligi šampiona. Upravo bi takmičenje na više frontova moglo da napravi problem Bolonji koja za sada nema kvalitet u dubini rostera iako igrače čeka veliki broj utakmica. I pored toga, domaćin će na stadionu Renato Dal’Ara biti favorit protiv Udinezea koji je podigao svoje navijače povratkom Aleksisa Sančesa, Videćemo hoće li to biti dovoljno za nešto mirniju sezonu od prethodne, mada ukoliko Lazar Samardžić napusti Friuli, to će dodatno otežati posao Kosti Runjaiću.

1519 Toulouse - Nantes 1 (2.14)

Imao je Nant malo i sreće prošle sezone, pa nije završio u Ligi 2. “Kanarinci” već godinama ne igraju u skladu sa renomeom koji ovaj istorijski značajan francuski klub ipak ima. Na startu sezone ih čeka gostovanje Tuluzu gde, ruku na srcu, nisu prolazili tako loše prethodnih godina jer u prethodna tri meča u Tuluzu imaju dve pobede i remi, dok u prethodnih devet gostovanja imaju samo jedan poraz. Neobičan podatak, uzevši u obzir da se “Ljubičasti” oslanjaju uglavnom na bodove osvojene kod kuće. Teško je predvideti tok prve utakmice u sezoni, a naročito varljivi mogu biti trijumfi Tuluza nad Romom i Đironom u pripremnom periodu. Ipak, možda je vreme da se tradicija sruši…

1927 Willem II - G.A. Eagles 1X&2+ (2.10)

Viljem II se konačno vratio u Erediviziju, tamo gde klub iz Tilburga po tradiciji itekako pripada. “Trikolori” su bili prilično zauzeti tokom letnjeg prelaznog roka koji i dalje traje, pa treba očekivati još novih igrača dio kraja meseca. Da je Viljem na dobrom putu pokazuje i prilično neočekivani bod protiv aktuelnog šampiona Fejenorda, pa bi na krilima dobrog rezultat protiv Go Ahed Iglsa mogli i do trijumfa. Na drugoj strani, “orlovi” su ostali bez bodova protiv Sitarda što nije dobar znak. Domaćin ima priliku da osvoji prvi bod ili čak sva tri na domaćem terenu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak