AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (19.3.2023)

Autor: Milovan Longinov
nedelja 19.03.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi za danas.

Povezane vesti

1432 Sandhausen - St Pauli 2 (1.99)

 

Moramo da ispratimo formu Sankt Paulija. Dobili su pet mečeva u nizu, ali je verovatno kasno za borbu za Bundesligu. Neće odustati, klub iz Hamburga putuje u Baden Virtenberg, čeka ih Sandhausen koji i dalje ima šansu za opstanak, mada je poslednji na tabeli. Ipak gosti sa severa bi trebalo da slave.

 

2166 Austria Vienna - Rapid Vienna GG&3+ (1.97)

 

Bečki derbi je izgubio mnogo od svog prestiža, nekada najveća utakmica u srednoj Evropi to odavno nije, čak ni u austrijskim okvirima (ne pričamo o navijačima, već o tome da ne odlučuje ništa zbog dominacije Salcburga). Ali obično "Ljubičasti" i "Zeleni" igraju zanimljive, otvorene utakmice golovi padaju na obe stane. Jesenas je slavila Austrija sa 2:1, pre toga četiri puta je bilo 1:1.

 

1920 Twente - AZ Alkmaar 0-1I&1-2II (2.40)

 

AZ ima još šanse za titulu tim pre što je "Klasiker" između Ajaksa i Fejenorda vodećih timova na programu za vikend (o tom derbiju i korenima sukoba možete čitati u ovom broju magazina). Ali, gostovanje u Enšedeu je teško, Tvente je odličan tim, primili su samo šest golova kod kuće. Biće baš tesno, jesenas je u Alkmaru završilo 1:1.

 

4029 Slovacko - Zlin PSN 1 (2.50)

 

Po tradiciji, van velikih klubova Praga, ovo je najneugodnije gostovanje u Češkoj. Slovačko je peto kao i poslednjih godina, stabilizovali su formu kod kuće, ponovo su jedan od najboljih domaćina. Mada Zlin nema pobedu na strani, brane se svim silama i ovde se nadaju bodu. Moglo bi se desiti da, kao i obično u Hradištu, Slovačko pobedi "Žute" bez primljenog gola.

Ne propustite