​AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (20. 7. 2024)​

Autor: Milovan Longinov
subota 20.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

7597 Club Brugge - Royale Union St. Gilloise GG&2+II (2.23)

 

Svaki duel Briža i Uniona gotovo da garantuje spektakl. Ovo će biti njihov peti duel u 2024. godini, a prvi u okviru Superkupa Belgije u kojem je ulog veliki - trofej. Oba tima imala su dobar pripremni period i neke zavidne rezultate, pa navijači s pravom očekuju zanimljiv meč i na Janu Brejdelu. Prošle sezone, Briž i Union bili su dve najbolje belgijske ekipe koje su se za naslov prvaka zemlje borile sve do poslednjeg kola, pa je jasno da razlike između njih nisu velike. Blaga prednost daje se Klubu koji ima status favorita, ali moraće to da opravda i na terenu. Stari, dobri golovi su uvek rešenje.

 

1081 Ceske Budejovice - Sigma Olomouc 1X&1+I (2.00)

 

Sve je spremno za početak nove sezone i u Češkoj, a već u prvom kolu očekuje nas zanimljiv okršaj između Čeških Buđejovica i Sigme Olomouca. Domaćin je prošle sezone jedva izbegao ispadanje iz elite, ali ovoga puta sudeći po rezultatima iz pripremnog perioda ima čemu da se nada. “Crno-beli” su savladali Rid i igrali nerešeno sa LASK-om što je umnogome popravilo raspoloženje u timu, no takmičarski fudbal je nešto sasvim drugo. Sigma je tim sa sredine tabele, teško da se nečemu višem mogu nadati i ove sezone, a ovo su dueli u kojima je domaćin u prednosti.

 

1736 AC Oulu - Ekenas IF GG&2+II (2.47)

 

Duel Oulua i Ekenasa biće okršaj timova koji se bore za opstanak u elitnom rangu finskog fudbala. Domaćin je u značajno boljoj situaciji, ne samo zbog rezultata, već i zbog kvaliteta koji je ipak na višem nivou u odnosu na klub iz Raseborga. Ekenas je doživeo poniženje u prethodnom kolu kada ga je Inter Turku kao gost demolirao sa 7:0, pa se navijači nadaju reakciji ekipe u Ouluu. Sa druge strane, domaćin igra dobro na svom bunjištu, u prethodna skoro tri meseca samo je SJK pobedio na Ratinu, pa će Oulu i ovoga puta biti favorit. Očekujemo i pogotke, verovatno u obe mreže.

 

1725 Varnamo - Hacken X2&1-3I&1-3II (2.53)

 

Haken želi u Evropu i naredne sezone, ali da bi ispunili svoju ambiciju, moraće “žuto-crni” malo bolje u domaćem šampionatu. Mjalbi beži sve dalje, sada je razlika između dva tima šest bodova, pa će “Osice” biti u obavezi da vežu nekoliko dobrih rezultata. Radi se o timu koji retko kada igra nerešeno, uglavnom su to pobede ili porazi, a susret sa Varnamom otkriće da li ekipa ima kvalitet da uspostavi kontinuitet. Varnamo, pak, brine svoje brige koje su najviše vezane za opstanak u eliti, a tradicija duela sa Hakenom mu ne ide u prilog. Samo jedna pobeda u šest utakmica statistika je koja ne obećava. 

Ne propustite