​AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (23. 7. 2024)​

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

3332 Patriotas - Fortaleza 0-1I&1-2II (2.11)

 

Duel Patriotasa i Fortaleze biće okršaj dva nova kolumbijska prvoligaša. Gosti iz Kote veoma su zanimljiva ekipa koja je kao šampion okončala drugoligaško takmičenje protekle sezone, a mnogima je simpatična zbog svojih šaljivih objava na društvenim mrežama zbog kojih je često zovu i “Kraljevima Tvitera”. Ipak, bitan je teren, a na njemu Fortaleza iz prvog kola ima osvojen bod protiv Deportesa, dok su “Patriote” bez učinka. Fortaleza je slavila u četiri od poslednjih pet međusobnih okršaja, nije tu uvek bilo mnogo pogodaka, pa ćemo se time voditi i ovoga puta uz napomenu da gosti mogu da izbegnu poraz.

 

5350 APOEL - Petrocub 1&1+II (2.04)

 

Retko ko u Moldaviji uspe da prekine strahovladu Šerifa, ali loš momenat u Pridnestrovlju iskoristio je Petrokub koji je protekle sezone osvojio istorijsku titulu prvaka zemlje. Interesantno je da su klub preuzeli ljudi koji su nekada vodili Asante Kotoko, klub iz Gane koji je dao neke od najboljih fudbalera iz te zemlje, pa stoga ni ne čudi broj od četvorice fudbalera iz Afrike. I pored toga, jasno je da je APOEL favorit, ne samo zbog bogatije istorije i većeg renomea, već i zbog, barem na papiru, jačeg igračkog kadra u kojem ima i dvojice Srba, Raća Petrović i Stefan Dražić. Sve osim pobede i prolaska Kiprana dalje bilo bi veliko iznenađenje.

 

3326 Busan - Gyeongnam 1&1+II (2.44)

 

Nekada velikan u Južnoj Koreji spao je na to da igra drugu ligu iz koje će ove sezone teškom mukom morati do elitnog ranga takmičenja. Busan je posle serije ne tako dobrih rezultata vezao četiri utakmice bez poraza što je poguralo četvorostrukog prvaka Južne Koreje nadomak mesta koja vode u plejof. Slično kao u eliti, i u drugoj ligi Koreje bodovi se stiču teškom mukom, pa je svaki osvojeni zlata vredan. U Busan stiže ekipe Gjenognama koja i pored 11. mesta od 13 klubova ne mora da brine za opstanak jer iz druge lige Južne Koreje ispadanja nema. Busan je slavio u četiri od poslednjih pet međusobnih utakmica, a na domaćem terenu je svakako favorit.

 

2146 Yantra Gabrovo - Etar GGI v GGII (2.58)

 

Mnogi su mišljenja da je druga liga Bugarske sa 20 klubova razvodnjavanje kvaliteta u zemlji koja poslednjih decenija i njema naročito veliki uspeh u ovom sportu. Od 20 klubova, dva ulaze direktno u elitni rang takmičenja, dok će se još dva boriti za plasman sa timovima iz prve lige. Jedno od četiri mesta želi i Etar koji je protekle sezone ispao iz najjačeg fudbalskog ranga, ali rezultati u pripremnom periodu ne obećavaju. Klub iz Velikog Trnova se propisno obrukao protiv drugog tima Ludogoreca koji ja slavio sa čak 6:0, pa ni pobeda protiv Spartaka nije odobrovoljila navijače. Oprezno i na golove, kojih u međuosbnim okršajima ova dva tima ume da bude.

Ne propustite