AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (25. 7. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.07.2023.
12:15
Izvor: Sportske.net

Tiket za današnji dan!

Povezane vesti

5337 Dnipro 1 - Panathinaikos 0-1I&0-1II (2.15)

Nezgodan žreb za oba tima. Dnjepar će biti domaćin u Slovačkoj, u Košicama, završili su kao drugi u "ratnoj" ligi, imaju čak četiri Brazilca i par Argentinaca, na klupi je bivši reprezentativac Kučer koji je praktično početnik, ovo mu je treća sezona u karijeri. Dnjepar je igrao sa domaćim klubovima tokom leta, nismo bili u mogućnosti da vidimo pravu snagu. PAO je izgubio trku za titulu, iako je vodio čitavo prvenstvo, doveli su naše Mladenovića i Đuričića, Hrvata Jedvaja, iskusnog Holanđanina Tonija Vilenu, Zeka se posle šest godina vratio iz Danske. Ivan Jovanović je konzervativac, očekujemo da Grci prvo obezbede svoj gol, biće tvrdo i verovatno bez puno šansi...

6554 Barracas Central - Arsenal Sarandi 1 (1.98)

Nema popusta, "Kamiondžije" ne vole Sarandi, igraće punom snagom u pokušaju da na pravi način završe sezonu. Sarandi je očajan, ispali su iz lige, poslednji su, a kada se sračuna koeficijent na osnovu prethodne tri sezone, takođe su na poslednjem mestu i naredne sezone ih nećemo gledati u eliti. Barakas je dobio u oktobru u Aveljanedi, imaju veći motiv i kvalitetnija su ekipa.

7615 Clyde - Brechin 1&GG (2.80)

Škoti se zagrevaju kroz liga kup, treba biti oprezan, probaćemo sa pobedom Klajda koji je ispao iz treće lige protiv Brešina, tima koji je ranije bio u fudbalskom sistemu, ali su ispali. Prošle sezone, "Građani" su osvojili Hajland petu ligu, ali su pali u baražu protiv Spartansa. Imaju tim sastavljen od amatera, ali i nemaju šta da izgube, pa nas verovatno uz pobedu domaćih u Glazgovu čekaju i golovi.

7581 Inter Miami - Atlanta United GG&3+ (1.88)

Atlanta je svakako bila bolji tim od Majamija, ali domaćin sada ima Mesija. Leo je rešio protiv Kruz Azula duel u Liga kupu, sada u drugoj utakmici u Fort Loderdejl stiže solidni tim iz Džordžije, sa prvom zvezdom Tijagom Almadom, Argentincem koga žele veliki evropski klubovi. Atlanta je malo pokvarila plasman pred odmor u MLS. Majami bi pobedom stigao do nokaut faze, za njih je ovo takmičenje sa meksičkim klubovima šansa da se plasiraju u Ligu šampiona CONCACAF zone. Atlanta igra ofanzivno pa nas na Floridi čekaju golovi.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak