AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (25. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.09.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana.

Povezane vesti

5474 Anderlecht - Ferencvaros GGI v GGII (2.25)

Nakon odličnog početka sezone, Anderleht se već nalazi u maloj rezultatskoj krizi. “Kraljevski klub” već četiri utakmice ne zna za pobedu, pa je ona neophodna kako bi održao korak sa vodećim ekipama. Između dve prvenstvene utakmice, četu Davida Huberta očekuje jedan pravi evropski okršaj u okviru Lige Evrope gde gostuje Ferencvaroš. Mađari su se pojačali Mateušom Saldanjom koji će biti na raspolaganju Paskalu Jansenu, ali holandski stručnjak u napadu ima i nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Pešića. Teško je ovde odrediti jasnog favorita jer Fradi ima iskustva igranja u Evropi poslednjih godina, pa ćemo se opredeliti za golove.

3266 Cobresal - A. Italiano 1X&2+II (2.34)

Ulazimo u samo završnicu čileanskog prvenstva, a osim borbe za vrh tabele, neizvesno će biti i kada je u pitanju borba za opstanak. Kobresal i Audaks Italijano nisu u ovom trenutku u direktnoj opasnosti od ispadanja, ali nekoliko loših rezultata mogao bi da ih ugrozi. “Italijani” su redovno odnosili pobede sve do poslednjeg međusobnog duela, kao da je to najava još jednog čvrstog otpora Kobresala koji kod kuće ne zna za poraz čitava četiri meseca. “Rudari” igraju prilično otvoren i zanimljiv fudbal sa dosta pogodaka, sa druge strane tu je Audaks sa lošom odbranom, Kobresal može do pozitivnog rezultata.

3588 Atletico MG - Fluminense 1&0-3 (2.34)

U četvrtfinalu Kopa Libertadoresa našli su se sve sami fudbalski velikani u Južnoj Americi. Jedni od njih su svakako i brazilski timovi poput Atletika Mineira i Fluminensea koji će u direktnom okršaju odlučiti ko će od njih dalje u borbu za trofej. Prvi meč okončan je minimalnim trijumfom Flua na Marakani, ali uzevši u obzir čak 27 šuteva ka golu oba tima, čudno je kako nismo videli više pogodaka. Brazilski klubovi nisu naročito efikasni, u igri je preveliki ulog da bismo očekivali nekakvu goleadu, ali Minairao mora da napadne. Fluminense je očajan u gostima, prednost ćemo dati Atletiku

3594 Kofu - Kumamoto X2&0-3 (2.10)

Ume da bude zanimljivo i u drugoj ligi Japana. Kofu je tim na sredini tabele sa formom koja polako, ali sigurno opada, pa ostaje da se vidi koliko će klub iz prefekture Jamanaši još dugo biti u rezultatskoj krizi. Četiri utakmice bez pobede su indikativan pokazatelj da nešto u Kofuu ne štima, a u goste im stiže Kumamoto koji je upisao tri pobede u poslednje četiri utakmice. “Roaso”, kakav je nadimak tima Takešija Okija, počeo je na vreme da se udaljava od opasne zone, a taj rezultatski nalet mogao bi da iskoristi na gostovanju koje ne spada u red najtežih. U pet prethodnih međusobnih okršaja, tri puta je bilo nerešeno.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak