AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (27. 10. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 27.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za danas.

Povezane vesti

1025 West Ham - Manchester United 1X&2-5 (2.18)

Šta još Erik ten Hag treba da uradi na klupi Mančester junajteda da bi dobio otkaz? Opšti je utisak da je uprava kluba previše strpljiva sa holandskim stručnjakom, a okolnosti su često takve da čim se pojavi mogućnost da napusti Junajted, “Crveni đavoli” nekim čudom pobede, kao što su to uradili i protiv Brentforda. Očekivalo se više i od Vest Hema, naročito posle zanimljivog prelaznog roka, ali “Čekićari” nikako da naprave seriju pozitivnih rezultata koja bi ih približila gornjem domu engleskog fudbala. Londonski klub doživeo je teške poraze od Liverpula i Totenhema na strani, sada ne sme da dozvoli slično na domaćem terenu.

1503 Montpellier - Toulouse 1X&1+I (2.38)

Susret između Monpeljea i Tuluza biće okršaj timova u očajnoj formi, a u posebno teškoj situaciji je domaćin koji je posle “petarde” od Marseja dobio novog trenera u vidu Žan-Luja Gasea. Pitanje je koliko iskusni stručnjak može da pomogne ekipi da se makne sa dna tabele Lige 1 i to u trenutku kada je vezala tri poraza. Ništa bolje nije ni u Tuluzu koji četiri utakmice ne zna za pobedu. Istini za volju, “Ljubičasti” nisu u zoni ispadanja, ali nisu ni daleko od nje, pa je ova utakmica jedna od onih za koje se često kaže da vrede šest, a ne tri boda jer su u pitanju timovi koji će se, po svemu sudeći, boriti za opstanak u eliti. Novi trener gotovo uvek donese i novu energiju.

1313 Parma - Empoli X2&1+II (2.21)

Vratila nam se Parma u Seriju A, gde po veličini kluba i tradiciji definitivno i pripada, ali rezultati na terenu su ti koji odlučuju. A oni u ovom trenutku nisu idealni. “Mlekadžije” posle velikog trijumfa nad Milanom krajem avgusta ne znaju za pobedu, uz to je primetan i problem sa disciplinom igrača na terenu jer je Parma dobila četiri crvena kartona u poslednjih šest mečeva. Sada dočekuje Empoli koji ima niz od tri utakmice bez pobede, ali ekipa Euzebija di Frančeska deluje spremno da pomrsi konce mnogima u Italiji. Empoli je dobio Romu u Rimu, remizirao sa Juventusom, dakle “Plavi” imaju potencijal da ostanu neporaženi u Parmi.

1206 Real Betis - Atletico Madrid 2 (2.35)

Betis je ušao u seriju prilično teških utakmica u Primeri i Ligi konferencija, pa će posle Kopenhagena dočekati i Atletiko Madrid. “Zeleni” igraju po sistemu toplo-hladno, ali su i dalje nadomak mesta koja vode u Evropu, a slično je i sa Madriđanima koji i pored lošeg početka u Ligi šampiona stoje dobro u španskom šampionatu. Četa Dijega Simeonea slavila je samo jednom u poslednjih pet utakmica i to može ukazati na lošu formu, ali potencijalna pobeda na Benito Viljamarinu mogla bi značiti i zaokret u nastavku sezone. Betis nije dobio “Jorgandžije” u deset međusobnih duela…

Ne propustite