AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (27. 4. 2023)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 27.04.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1037 Rotheram - Cardiff x (2.95)

Probaćemo sa remijem, dva tima su u donjem domu, kod Roterama je remi uvek prva opcija, oni su tim sa najviše nerešenih utakmica u ligi. Ako pogledamo stanje na tabeli, možda neće biti većeg rizika, podela bodova bi oba tima približila opstanki i ligi.

7988 Bahia - Volta Redonda x-1 (4.33)

Baija se vratila u ligu, postala deo Siti Grupe, startovali su porazom od Bragantina. Međutim u kupu su dobili prvi meč protiv Volta Redonde, neće baš rizikovati, a mogli bi kada gosti budu postali očajni da u nastavku stignu do trijumfa.

1017 Southampton - Bournemouth GG (1.75)

Sejntsi se i dalje žestoko bore, uspeli su da za vikend, odnosno u petak uzmu bod Arsenalu, ali do opstanka se stiže pobedama protiv slabiji rivala. "Trešnje" su pokvarile utisak iz aprila ubedljivom poraz od Vest Hema u nedelju, sada su na +5 od zone ispadanja. S obzirom da u ovom delu sezone domaćima bod ne znači ništa, na "Sent Meriju" očekujemo golove. 

1223 Athletic Bilbao - Sevilla 1x (1.23)

Bilbao je favorit, Sevilja je po običaju u polufinalu LE, ali u prvenstvu strepe, nije još obezbeđen opstanak. Odlična forma Baska dovela ih je na par bodova od mesta u LE. Veliki udarac za ovaj klub bila je eliminacija od Osasune u polufinalu Kupa Kralja. Čini se da umorna Sevilja kojoj je ovo treći meč u sedam dana teško da može da pobedi kraj "Katedrale".

Ne propustite