AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (28. 5. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 28.05.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Tiket sa uvećanom kvotom...

Povezane vesti

1005 Crystal Palace - Notthingham Forest 1&3+ (2.38)

Forest je sjajnom serijom rezultata izborio opstanak u prvoj sezoni u PL posle ispadanja krajem prošlog veka. Svakako veliki uspeh za "Šumare" i vlasnika Marinakisa koji je uložio ogroman novac u pojačanja. Na kraju sezone gostuju u Londonu protiv Palasa koji se spasao po povratku Roja Hodžsona na klupu. nema razloga da ne vidimo efikasan meč, a nekako nam se čini da je motiv "Orlova" da se pobedom oproste od navijača, ali i kapitena Luke Milivojevića.

1321 Lazio - Cremonese 1.p. 2+ (2.30)

Lacio se vraća u Ligu šampiona, Sari je ispunio cilj, kažnjavanje Juventusa je praktično lansiralo Rimljane na drugo mesto, ne mogu da ispadnu iz top 4 bez obzira na ishod poslednja dva kola. Zbog toga će pritisak biti manji, plus Kremoneze se ne brani, odavno su ispali, ne vode računa o odbrani, pa su golovi od samog početka logičan izbor.

1206 Girona - Betis 3+ (1.98)

Đirona je dala gol u Vigu, sprečila Seltu da pobedi, nema puštanja. Katalonci igraju dobro čitave sezone, efikasni su kod kuće (dali su golova koliko i šampion Barsa) pa neće odustati od recepta protiv Betisa. Seviljani će završiti kao šesti, idu u LE što je dobar rezultat, neće biti rigidni kao obično. Andalužani su neefikasni, ali s obzirom na stil igre Đirone imaće dosta prostora. U prvom delu prvenstva na "Viljamarinu" je Betis slavio sa 2:1.

2150 Rapid Vienna - Sturm Graz GG&3+ (1.87)

Meč je mnogo važniji za Bečlije, jure se sa najvećim rivalom Austrijom za četvrto mesto koje znači kvalifikacije za LK. Imaju bod manje, na ruku im ide što Šturm ostaje drugi, nisu uspeli da prekinu dominaciju Salcburga ali mogu da budu zadovoljni sezonom, igraće kvalifikacije za Ligu šampiona, a osvojili su i kup, baš protiv Rapida. Domaći "Zeleni" obično daju gol ekipi iz Graca, ali redovno izvlače deblji kraj...


Ne propustite