AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (28. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana.

Povezane vesti

1227 Getafe - Alaves X2&1-3 (2.31)

Hetafe je neprepoznatljiv od početka nove sezone. Klub iz predgrađa Madrida možda nije kandidat za visoki plasman, ali niko nije očekivao da će stići praktično do kraja septembra bez pobede u Primeri. Hoze Bordalas će morati nešto da menja ako želi trijumf protiv veoma čvrste ekipe Alavesa koja je jedno od prijatnijih iznenađenja u Primeri. Baskijski klub je prošle godine zauzeo svoje mesto na sredini tabele, a gostovanje Hetafeu koji je u očiglednoj krizi biće pokazatelj može li Alaves nešto više ove sezone. U prethodnih osam međusobnih duela samo je jednom bilo više od dva pogotka, sličan scenario očekujemo i sada.

1402 Mainz - Heidenheim GG&2+II (2.40)

Majnc je zabeležio loš početak sezone pošto je prvu pobedu ostvario tek u poslednjem, četvrtom kolu Bundeslige. Možda će trijumf u Augzburgu biti dobar podsticaj ekipi Boa Henriksena pred dolazak Hajdenhajma koji je posle uvodnih pobeda vezao dva poraza. Obe ekipe igraju prilično otvoren fudbal bez previše kalkulacija, a to pokazuje i gol-razlika. U proseku, na utakmicama Majnca i Hajdenhajma pada gotovo četiri gola po meču od starta sezone i to je dobar putokaz ka dobitnoj igri. Prošle sezone njihovi međusobni dueli nisi bili naročito efikasni, možda je vreme za prekid tog niza.

1501 Lens - Nice 1 (2.07)

Neverovatna eliminacija Lansa iz kvalifikacija za Ligu konferencija očigledno je ostavila traga po tim Vila Stila koji se nalazi u seriji od tri remija. Istina, treba reći i to da je raspored po “Krv i zlato” bio težak, a i trenutno stanje na tabeli daje razlog za optimizam navijačima. Lans uz Monako ima najbolju odbranu u Ligi 1, a ona će se suočiti sa jednim od najboljih napada u šampionatu Francuske. Nica igra veoma otvoren i napadački fudbal, ali ne zanemaruju odbranu koja je među boljima. Klub sa Azurne obale ima tri vezana trijumfa protiv Lansa, od toga dva kao gosti, pa nema dileme da nas očekuje uzbudljiv duel dve različite fudbalske filozofije. U obzir uzimamo Nicino tamičenje u Evropi i Stilovo opredeljenje za čvrstu igru.

1015 Brentford - West Ham GG&3+ (1.91)

Kako je Vest Hem odradio prelazni rok proteklog leta, mnogi su procenili da će “Čekićari” biti ozbiljan takmac najboljim engleskim ekipama. To, barem za sada, i nije baš slučaj. Možda je potrebno vreme da Hulen Lopetegi posloži tim i prilagodi ga svojim taktičkim zamislima, a u prilog mu nije išao ni raspored koji mu je u dva takmičenja već dodelio Mančester siti, Čelsi i Liverpul. Brentford radi “ono njihovo”, sporiji start sezone nije uticao na stanje na tabeli, pa su “Pčelice” trenutno na sredini Premijer lige. Sudeći po tome, Tomas Frank ne bi morao da brine za opstanak, što je prvi takmičarski cilj kluba iz Londona. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak