AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (29. 5. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 29.05.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket sa uvećanom kvotom.

Povezane vesti

9729 Colon de Santa Fe - Central Cordoba 1x&0-2 (2.03)

Kolon je uvek opasan na "Groblju Slonova" mada nisu na nivou od pre dve sezone. Ipak, u Santa Feu je teško pobediti, Sentral Kordoba od kada je u ligi, za poslednje tri godinene samo da nikada nije uzeo bod, već nije ni dao gol. Dupla šansa, plus malo golova je najbolje rešenje.

1180 Vikingur Reykjavik - Valur 1 (2.02)

Vikingur igra silno u islandskom šampionatu, iznenadili su sve serijom pobeda na startu i čvrsto drže prvo mesto. Ovo bi mogla da bude istorijska sezona za klub iz jednog od predgrađa Rejkjavika. "Vikinge" vodi nekadašnji reprezentativac i fudbaler Boltona i Lestera Amar Gunlaugson. Prošle sezone su osvojili kup, ove bi mogli da se trkaju za titulu. Valur je solidan, ali kvalitet i forma domaćina bi mogli da budu presudni.

9639 Ham Kam - Lillestrom GG&3+ (2.22)

Kvota je dobra, kao i svake sezone od Ham-Kama treba očekivati da se bori za opstanak. Po tradiciji, tim iz Hamara će biti bolji kod kuće. Obično igraju ofanzivno bez obzira ko je rival. Lilestrem je kvalitetniji, u to nema nikakve sumnje, ali je najbolje pratiti tradiciju i probati sa golovima u obe mreže.

9587 Hacken - Geteborg 0-2 (2.62)

Geteborg je pri dnu, ali "Plavi" su baš tvrda ekipa, braniće se svim silama na gostovanju šampionu uz nadu da veteran Berg može da izmisli nešto u napadu. Gosti su prošle godine slavili protiv "Osica", ovo je inače gradski derbi, biće vatreno, ali kvota na malo golova je zaista primamljiva, Haken je neprijatno iznenadio porazom u Stokholmu od Đurgardena prošle srede.

Ne propustite