AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (30. 07. 2024)

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.07.2024.
10:21
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

4990 Lokomotiv Gorna - Montana X2&2-3 (2.48)

 

Montana je donedavno bila stabilan bugarski prvoligaš, ali se popularna “Slava” našla u drugoj ligi posle loših rezultata. Prošle sezone Montana nije uspela da izbori povratak u elitu, ali cilj ove sezone ostaje isti. Kako bi ispunili svoj zadatak, fudbaleri Montane moraće da pobeđuju i u gostima, a idealna prilika za tako nešto jeste novajlija u drugoj ligi Bugarske. Lokomotiva iz Gornje Orjahovice je klub sa dugogodišnjom istorijom, a svojim navijačima je priredila promociju u savezni rang takmičenja nakon što je osvojila šampionat Severozapada, treći rang bugarskog fudbala. U međusobnim okršajima umelo je biti i golova…

 

5205 El Daklyeh - Talaea El Gaish I<II (2.08)

El Daklije je tim policijske akademija, ali ni to očigledno ne pomaže da rezultati na terenu budu odgovarajući. Ekipa se nalazi na poslednjem mestu Premijer lige Egipta bez šansi da izbegne ispadanje u niži rang, pa će preostale tri utakmice uprava verovatno iskoristiti kako bi videla na koga bi mogla da računa naredne sezone. Sa druge strane, El Gaiš ne pruža naročito zadivljujuće rezultate, osam utakmica u nizu ne znaju za pobedu, ali to u Kairu ne brine nikoga jer malo je verovatno da neće obezbediti opstanak, što je i bio primarni cilj na početku sezone. U poslednja tri duela ove dve ekipe, videli smo samo jedan gol, ni ovaj susret ne obećava goleadu, ali mogao bi pasti jedan u drugom poluvremenu.

 

5253 Pyunik Yerevan - Struga Trim Lum 1&2+ (2.69)

 

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, Struga je u Severnoj Makedoniji slavila protiv Pjunika rezultatom 2:1, što daje nagoveštaj za uzbudljiv revanš. Sada se dvomeč seli u Jermeniju gde je klub iz Jerevana favorit i ima šansu da nadoknadi gol zaostatka. Pjunik je tim sa većom evropskom tradicijom koja, istina, možda nije velika, ali je svakako neuporediva u odnosu na šampiona Severne Makedonije. Poraz u Ohridu usledio je nakon isključenja Vakulenka, pa su Jermeni poslednjih pola sata igrali sa igračem manje i upravo su tada i primili gol. Sada moraju da idu na pobedu.

 

5368 Slovan Bratislava - Celje 1 (2.14)

 

Celje deluje kao ozbiljno kvalitetna ekipa. Pokazali su to Slovenci u dvomeču protiv Flore koja je bila deklasirana reuzultatom 5:0, što je u modernom fudbalu sve ređa pojava. Uz to, Celje je ostavilo veoma dobar utisak u prvom meču protiv Slovana pošto je u Sloveniji bilo 1:1, mada je domaćin imao za čim da žali jer su u drugom poluvremenu sa igračem više propustili mnogo prilika. Utakmica u Bratislavi biće potpuno drugačija. Slovan ima dovoljno evropskog iskustva da eliminiše ekipu kao što je Celje, a iako ne bi bilo preveliko iznenađenje da vidimo prolaz slovenačke ekipe, domaćin ima šansu da pobedom ostvari plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite