AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (7. 6. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 07.06.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za današnji kladioničarski dan.

Povezane vesti

4525 Haka - Ilves 1 (2.65)

Za finske okvire Haka je veliki klub, ali nisu na nivou očekivanja. Ekipa sa juga države, inače najveći rival Helsinkija se nalazi u sredini. Već su ispustili dosta bodova remijima kod kuće. Ilves igra bolje od očekivanja, oni su pre dve godine igrali i kvalifijacije za EL, ali onda i prodali par najbolji igrača. Kvota na Haku je previsoka, ovo je regionalni derbi u Tampereu i okolini, probaćemo sa pobedom Hake koja u ovoj deceniji ima dobru tradiciju protiv "Risova".

2044 Istanbulsport - Umraniyespor 1 (1.72)

U Turskoj nema nameštanja, nije ih bilo u ovim poslednjim kolima, pa iako je Istanbulu u malom gradskom derbiju pobeda protiv Umranija potrebnija, otpisani gosti se neće lako predati. Umranija nije preživela prvu sezonu u eliti ikada, iako su se hrabro borili. Sa druge strane, "Bikovi" drže sudbinu u svojim rukama, i oni su prošle godine uspeli da se dokopaju elite (imaju veći tradiciju), ako pobede opstali su među najboljima.

5068 Rodina Moscow - Nizhny Novgorod x2&1-2 (2.18)

Prvi meč baraža za popunu prve ruske lige. Nižnji gostuje u prestonici. Rodina je malo poznat tim, zvučnog imena, stari su tek tri godine, prošle su se plasirali u drugu ligu. Alanija nije dobila licencu za elitu, pa je Rodina, iako peta, uskočila u ovaj baraž. Pitanje je koliko su spremni da preskoče još jedan rang, Nižnji je iskusnija ekipa, verovatno će ostati neporažen u prvom meču protiv "Domovine" koja teško prima golove kod kuće.

3960 Nacional - Internacional xpp (2.03)

Duel dva tima sličnog imena i dva velikana, bivših šampiona Južne Amerike. Ti dani za Nasional iz Montevidea su davna prošlost, poslednji put su osvojili Kopa Libertadores 1988. godine. Rival su brazilski "Đavoli" iz Porto Alegrea koji su pod vođstvom bivšeg selektora Mano Menezesa bili drugi prošle sezone. Ove ne blistaju u Seriji A, ali su prvi, doduše sa bodom više od Nasionala i Independiente Medeljina koji u ovom kolu igra protiv slabog Metropolitanosa. Biće mnogo opreza na "Gran Parku" u Montevideu, a stvari će verovatno biti rešavane u nastavku.


Ne propustite