AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (6. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.07.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

6712 Deportivo Madryn - Club Atletico Mitre 1X&1-2 (2.21)

Argentinska druga liga možda ne sada u red najefikasnijih, ali je svakako jedno od zanimljivijih takmičenja. U okviru 22. runde Primere Nasional, Deportivo će u Madrinu dočekati ekipu Mitrea u okršaju dva tima iz sredine tabele. Obe ekipe odlikuje sasvim dobra forma u poslednje vreme. Madrin je tek pre nekoliko dana prekinuo niz od sedam utakmica bez poraza i to protiv Aldosivija koji je opravdao ulogu favorita kod kuće. Sa druge strane, niz nepobedivosti i dalje traje za Mitre pošto je dogurao do kote sedam. Ono što je veoma zanimljivo jeste tradicija međusobnih duela, Mitre ima niz od pet uzastopnih trijumfa, alil neke tradicije su tu da se ruše…

6611 Gamba Osaka - Yokohama Marinos 1 (2.37)

Gamba Osaka je u situaciji da se bori za plasman na neko od kontinentalnih takmičenja u Aziji, ali da bi uspela u tome, moraće da se vrati na pobednički kolosek. Tako nešto neće biti nimalo lako protiv Jokohame koju s klupe predvodi legendarni Hari Kjuel. Marinosi plaćaju ceh odličnih rezultata u Azijskoj ligi šampiona gde su u finalu ubedljivo poraženi od Al Aina, pa tako obitavaju na sredini tabele Džej lige. Uz to, Jokohama je vezala i tri poraza što nije tako česta pojava, mada je i Osaka napravila dva kiksa, naročito u poslednjem kolu protiv Mačide koja je prilično neočekivano uzela bodove u Suiti. Jokohama je upisala tri uzastopna trijumfa u Osaki, međutim Gamba je u nešto boljem momentumu.

9426 Elfsborg - Brommapojkarna 1&2+ (2.11)

Od Elfsborga se na početku sezone očekivalo mnogo više. Posle solidnog početka sezone, “žuti” su upali u malu rezultatsku krizu zbog ipak očekivanih poraza od Geteborga i Malmea na strani. Timovi su kraću pauzu iskoristili da odigraju prijateljske utakmice protiv rivala iz Alsvenskana, a navijače Bromapojkarne može da raduje pobeda nad Hamarbijem rezultatom 3:1. Timovi u nastavak sezone kreću osveženi i nema dileme da nas čeka dinamičan i zanimljiv fudbal u Borasu. Gosti će biti oslabljeni neigranjem nekoliko važnih igrača i zato im se daju manje šansi, pa je ovo prilika za Elfsborg da se pobedom približi timova koji sanjaju evropske snove.

6905 Smouha SC - Enppi 1+I&1+II (2.29)

Klub egipatske naftne industrije Enpi igra pomalo iznad očekivanja pošto se nalazi na petoj poziciji tamošnje Premijer lige. Ekipa je u dobrom naletu, ne zna za poraz još od sredine maja, pa u dobrom raspoloženju ide na noge Smuhi. Sa druge strane, tim iz Aleksandrije igra po sistemu “toplo-hladno”, nikako da uhvati pravu formu, ali i pored toga ne zaostaje previše za timovima koji iznad njega. U prethodnih osam međusobnih duela, samo je jednom bilo više od dva gola, ali njih više ima kada se igra u Aleksandriji, pa ćemo se voditi time.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak