AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (7. 5. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.05.2023.
09:05
Izvor: Sportske.net

Predlozi...

Povezane vesti

2523 Bristol Rovers - Bolton 2 (2.25)

Zavesa na regularni deo treće lige pada u nedelju, posle toga sledi plej-of u kome ćemo gledati "Trotere" iz Boltona. Oni su trenutno peti, ne mogu da ispadnu iz baraža, ali nije svejedno, ako ne pobede u Bristolu, Derbi bi ih trijumfom protiv Šefilda kome bodovi nisu potrebni preskočio na petom mestu. Sve u svemu, gosti neće rizikovati, domaći Roversi su preživeli sezonu posle ulaska, ređaju loše rezultate i misle jedino na odmor.

2679 Lillestrom - Bodo Glimt x2&3+ (2.20)

Derbi u Norveškoj. Prošle sezone Lilestrem je dugo vodio trku, ali nisu izdžali, nije bilo ni realno, Molde je bolja ekipa. Ali "Kanarinci" su opet u vrhu, na nestvaran način su okrenuli protiv Valerenge dva gla razlike i dobili sa 4:3 u Oslu. Sada im stiže Bodo koji su nedavno šokirali u kupu. Ipak, mislimo da gosti ovoga puta neće izgubiti, a s obzirom da imaju bolji napad nego odbranu (videlo se i protiv Brana u remiju), golovi su očekivani...

2506 Farense - Porto B 1&GG (3.95)

Farense će sigurno igrati baraž za elitu, ali oni žele direktan plasman. Na meti im je Estrelja Amadora koja ima dva boda više. Za domaće sa južne obale Portugala, ovo je moranje, dok klinci Portoa, po običaju igraju bezbrižno. Mladi "zmajevi" imaju bolju sezonu od vršnjaka iz Benfike, mogli bi da daju gol, ali Farense je u sjajnoj seriji pobeda. Estrelja gostuje Trofenseu koji se grčevito bori za opstanak, pa se Farense nada da bi mogao da stigne ovog vikenda rivala za plasman u najviši rang.

Hearts - Celtic 3+ (1.40)

Da zatvorimo ovaj bonus tiket siguricom. Seltik je prvak, jure tripli domaću krunu, izbacili su Gerse u polufinalu kupa, taj finalni meč protiv Invernesa će biti šlag na sjajnu sezonu. Ali, sledi prvenstvo, ima još gotovo mesec dana do kupa. Uvek je gostovanje "Džambosima" u Edinburgu izazov, Hartsi su izgubili treće mesto od Aberdina, primakli su im se i Hibsi. Uz "Old Firm" rivale, "Srca" su najefikasnija ekipa u Škotskoj, mogli bi da daju gol opuštenom šampionu, u prvenstvenom meču ove sezone na "Tajnkastlu" bilo je 4:3 za Seltik.  

Ne propustite