AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (7. 8. 2024)

Autor: Milovan Longinov
sreda 07.08.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5383 Slavia Prague - Royale Union St. Gilloise GGI v GGII (2.42)

 

Treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona spojilo je dva tima koja komotno mogu da pronađu svoje mesto u evropskoj eliti. Slavija već nekoliko godina predstavlja značajan faktor u Evropi, dok je Union konačno razbio kletvu i počeo da osvaja trofeje u Belgiji, što mu je i donelo učešće u Ligi šampiona. Šampionati Češke i Belgije već su počeli, ekipe su u odličnoj takmičarskoj formi i bez poraza dočekuju prvi duel ovog dvomeča. Radi se o ekipama koje se ne libe da napadnu rivala, dok je konačan ishod prilično nezahvalno predvideti. Ne možemo se oteti utisku, miriše na goleadu.

 

7782 Copenhagen - Ostrava 1&2-4 (2.39)

 

Kopenhagen prošle sezone nije uspeo da osvoji titulu prvaka Danske, a to se smatra za velikom greškom jer “Lavovi” žele da uzmu sve pehare u zemlji. Tako će ove godine morati da se zadovolje učešćem u Liig konferencija gde ih čeka okršaj sa Ostravom. Banik je klub velike tradicije koji je tokom svoje bogate istorije u Čehoslovačkoj nastupao i u evropskim takmičenjima, pa se tako na velika vrata vraća na klupsku pozornicu Starog kontinenta. Ipak, teško da će to samo po sebi biti dovoljno da se napravi iznenađenje, naročito ne u prvom meču gde je domaćin na svom Parkenu apsolutni favorit.

 

6813 JJK Jyvaskyla - Klubi 04 1+I&2+II (2.08)

 

Idemo malo u Finsku gde ćemo ispratiti duel druge lige između Jivaskile i Klubija. Sam pogled na tabeli govori o značaju ovog meča za oba tima. Klubi deli prvu poziciju sa Kokolom, a uz to ima i utakmicu manje, pa će svaki osvojeni bod u gostima biti dobro došao u takmičenju gde su gostovanja prilično zahtevna. Ipak, i Jivaskila ima svoju računicu, a to je siguran plasman u plej-of u kojem je moguće stići i do promocije u najviši rang. Klub ima najbolju odbranu u ligi, pa je pitanje koliko ćemo pogodaka videti, ali vredi pokušati.

 

7442 Vestri - Akranes 2&2+ (2.10)

 

Vestri je uz Filkir najozbiljniji kandidat za ispadanje iz prve lige Islanda. Klub iz Isafjordura ima tek 12 osvojenih bodova, a u takmičenju u kojem se oni teško osvajaju, šanse za opstanak postaju sve manje. U grad stiže Akranes, tim sa ozbiljnim takmičarskim ambicijama koji bi mogao da obezbedi plasman i u neko od evropskih takmičenja ukoliko popravi formu iz tri prethodna meča. Čini se da je gostovanje Vestriju idealan trenutak za tako nešto, naročito ako se uzme u uvid i činjenica da Vestri nije pobedio Akranes do sada.

Ne propustite