AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (8. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 08.09.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana.

Povezane vesti

3854 Guillermo Brown - San Martin 0-1I&1-2II (2.03)

Ostajemo u argentinskoj drugoj ligi, gde ovog vikenda ima još zanimljivih utakmica. Giljermo Braun je u Grupi A na samo dva boda iznad zone ispadanja, a u tu situaciju je dospeo posle samo jedne pobede u prethodnih pet kola. Da sve bude teže, u goste mu u nedelju dolazi vodeći San Martin, koji je u odličnoj formi, ali koji u poslednje vreme nije efikasan i tri najnovije pobede ostvario je minimalnim rezultatom 1:0. Ako vam kažemo da je poslednji međusobni susret ove dve ekipe u aprilu završen bez golova, jasno je zašto ni sada ne očekujemo goleadu, pogotovo ako se ima u vidu velika važnost ovog meča.

3856 Alvarado - Ferro Carril Oeste X-XvX-1 (2.47)

Ovo će biti susret direktnih rivala u borbi za plasman u plej-of Grupe A argentinske druge lige. Fero je u nešto boljoj poziciji, ima dva boda više od Alvarada i nalazi se na petom mestu, zahvaljujući dve uzastopne pobede u prethodna dva kola. Za to vreme, Alvarado se nalazi na deobi od 8. do 11. mesta, što najbolje ilustruje koliko je velika ''gužva'' u trci za mesto među osam najboljih u grupi. Bitan podatak je da je Alvarado jedna od najboljih ekipa ako se gledaju samo utakmice na domaćem terenu. Pred svojim navijačima je dobio 10 od 15 utakmica, ali i Fero može da se pohvali učinkom od pet pobeda i četiri remija, na 15 gostujućih mečeva, kao i da je prethodni meč protiv Alvarada dobio sa 3:0.

1240 Cartagena – Levante 1+I&0-1II (2.40)

Tokom vikenda igraće se i utakmice španske Segunde, gde će još uvek neporaženi Levante gostovati ekipi Kartahene. Posle prva tri kola u novoj sezoni, Levante ima pobedu i dva remija, dok je Kartahena startovala sa dva vezana poraza, ali je zatim kao gost savladala ekipu Eldensea i najavila uspon forme. Sada će Kartahena pokušati da dođe i do prvih bodova na svom terenu, mi ne odbacujemo tu mogućnost, ali skrećemo pažnju da su prošle sezone u dva međusobna duela ovih rivala pobeđivali gosti i oba puta je bilo 0:1. Sada očekujemo koji gol više.

3618 Ceara – Operario 1X&1-2 (2.24)

Ponudu za nedelju zaključujemo utakmicom brazilske Serije B, gde se igraju utakmice 25. kola. Četiri prvoplasirane ekipe izboriće plasman u Seriju A, a Seara je za sada blizu ''Top 4'' zone. Sa 36 bodova zauzima šesto mesto, tri manje od Vila Nove koja zauzima četvrtu poziciju. Operario je u sredini tabele, ali ima meč manje, pa ukoliko zaređa sa dobrim rezultatima, mogao bi da se umeša u trku za plasman u viši rang. Ali, ono po čemu se Operario ove sezone izdvaja od ostalih, jeste veoma mali broj golova na njegovim utakmicama. Gol-razlika 17:16 na 23 utakmice dovoljno govori u prilog tome, a Seara je za to vreme najefikasniji tim lige sa 37 golova, od čega je trio Pulga, Mineiro i Ajlon zajedno postigao 19.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak