AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (9.4.2024)

Autor: Lazar Nikolić
utorak 09.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1035 Preston - Huddersfield 1 (2.30)

Preston se još uvek nije oprostio od svojih ambicija kada je reč o plejofu Čempionšipa, ali kako u poslednje dve utakmice nisu pobedili niti postigli gol, “Nepobedivi” su trenutno sedam bodova udaljeni od šestog mesta. Istina, ima i utakmicu manje, a ovog utorka im na Dipdejl stiže ekipa Hadersfilda koja se grčevito bori za opstanak u drugoligaškom društvu. Doskorašnji premijerligaš ima samo bod više u odnosu na timove iz opasne zone, međutim i dalje sam odlučuje o svojoj sudbini. Preston je “Terijerse” pobeđivao četiri puta u poslednjih pet mečeva, favorit je domaćem, terenu, a i kvota je odlična.

4705 Cheltenham - Carlisle 1&2+ (2.19)

Čeltenam će dočekati Karlajl u okviru 29. kola Lige 1 i to u pravom trenutku da uhvati poslednju šansu kako bi izašao iz opasne zone. Biće ovo pravi derbi začelja u kojem se veće šanse daju “Robinsima”, uzevši u obzir i činjenicu da je klub iz Kambrije ubedljivo poslednnji na tabeli i da se praktično oprostio od trećeligaškog društva. U poslednjih pet odigranih duela, Čeltenam je slavio četiri puta, dok je jednom bilo nerešeno, a Karlajl ne zna za pobedu protiv ovog rivala još od 2019. godine. Domaćin bi morao da iskoristi ovaj zicer kako bi imao veće šanse za opstanak, vreme je za prekid loše serije kod kuće.

1104 Morecambe - Crewe GGI v GGII (2.11)

I pored očajne forme, Kru se i dalje nalazi na poziciji gde može da se nada promociji u Ligi 1. Klub iz Češira ostvario je samo jednu pobedu u poslednjih osam utakmica, što dovoljno govori o kompetitivnosti ovog takmičenja u kojem se bodovi ne osvajaju tako lako. Puleni Lija Bela idu na noge Morkambu koji još uvek gaji ambicije kada je u pitanju plasman u plejof. Za Kruom zaostaje sedam bodova, a ta razlika bi mogla da se umanji eventualnim trijufom. Morkamb i Kru su početkom marta odigrali poslednji meč u kome su “Škampe” slavile kao gosti rezultatom 3:2. Obe ekipe igraju otvoren fudbal, opklada na golove deluje obećavajuće.

4716 Maidenhead - Hartlepool GG&2+II (2.42)

Hartlipul je nekada važio za stabilnog člana Fudbalske lige, međutim ove sezone se takmičiti u Nacionalnoj ligi (peti rang) iz kojeg neće dalje. Barem ne ove godine. “Pulsi” su osuđeni na sredinu tabele odakle im nema mrdanja, pa će preostala tri meča za njih biti bez prevelikog takmičarskog značaja. Sa druge strane, Mejdenhed nije matematički siguran kada je u pitanju opstanak u ligi, ali teško je verovati da će “Megpajsi” ispasti. Obe ekipe su dobroj formi jer su u poslednje tri utakmice upisali po dve pobede i remi, a u poslednje vreme međusobni dueli ovih timova veoma su efikasni.

Kvota 25.72

Ne propustite