AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (9. 6. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.06.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su predlozi za današnji dan!

Povezane vesti

5280 Viborg - Midtjylland x2&3+ (2.90)

Midtjiland posle loše sezone ima šansu da na mala vrata uđe u LK. Kao prvi u plej-autu igraju za Ligu Konferencija protiv Viborga. Pitanje je motivacije domaćina koji se više nadao u kupu ali ih je dobio Alborg. Nekako nam se čini da bi prošlosezonski vicešampion ipak mogao da se nađe u Evropi. U prvenstvu su u februaru dobili "Zelene" sa 4:0.

5037 Barracas Central - Rosario Central 0-1I&0-1II (2.02)

Iako je Rozario dobar tim nikada nie lako u Barakasu nezgodnom bariju predstonice. "Guapo" su ekipa koja na malom "Tapija" stadionu vrši veliki pritisak, ušli su u ligu 2021. posle gotovo 90 godina i opstali prve sezone. Oni su Urakanove komšije, stadio je praktično tridesetak metara od mitskog "Duka" terena. "Crveno-beli" teško primaju golove, braniće se, i bod ih u ovoj situaciji drži blizu bezbedne sredine. I Rozario na čijoj je klupi Mihel Anhel Ruso, veteran koji je najveći posao imao u Boki i kome je ovo četvrti boravak na klupi "Kanalje" igra mnogo bolje kod kuće, baš su neefikasni van "Arohita" pa se malo golova nameće...

5293 Derry City - Bohemians x2&0-2 (2.90)

Bohsi mogu do pozitivnog rezultats u Deriju. Klub iz Dablina igra bolje van svog "Dalimont Parka", uz to Deri je u lošem trenutku, tri meča bez pobede. Oba tima umeju da igraju čvrsto, ne verujemo da će biti mnogo golova, u Deriju je obično mali rezultat po tradiciji, a Bohemijans retko gubi na ovom gostovanju.

5234 Luxembourg - Malta 3+ (2.12)

Po nama kvota je previsoka, ipak je u pitanju prijateljski meč, ove dve selekcije su napredovale, mada je u pitanju i dalje treća evropska liga. Maltežani su baš nepredvidivi, ali bolje im ide na njihovom ostrvu, dok Luksemburg ima solidne igrače i beleži sve bolje rezultate. Majušna zemlja koja je dobrim fudbalskim programom i privlačenjem dece emigranata u fudbalsku akademiju popravila rejting je favorit, ali mi bismo pre probali sa golovima.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak