AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (9. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.09.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Naš tiket za danas.

Povezane vesti

1236 Albacete – Eibar GG&1+I (2.25)

Vraćamo se u Španiju, gde će u ponedeljak biti kompletirano četvrto kolo Segunde. Albasete je u novu sezonu ušao sa dve minimalne pobede nad Granadom i Elćeom, a onda doživeo minimalan poraz od Malage. I Eibar je igrao neizvesne mečeve, ali još nijednom nije poražen i ima minimalan trijumf nad Kasteljonom, uz dva vezana remija u prethodna dva kola. I prošle sezone su ove dve ekipe u međusobnim duelima vodile uglavnom ravnopravne borbe, pa nešto slično očekujemo i sada, s tim da treba imati u vidu da je novi npadač Eibara, iskusni Antonio Puertas u prva tri kola postigao tri pogotka i biće velika opsnost po gol Albasetea.

1244 Castellon – Cadiz 2-3 (2.02)

Posle ispadanja iz La Lige, ekipa Kadiza nije dobro započela ni novu sezonu u Segundi. Kadiz još uvek nema pobedu posle tri odigrana kola, upisao je dva remija i težak poraz od Saragose (0:4) na premijeri, pa ako se po jutru dan poznaje, teško da se može očekivati neki ekspresni povratak ove ekipe u elitno društvo. Sada ga očekuje gostovanje Kasteljonu koji je pobedom u gostima protiv Burgosa najavio uspon forme posle lošijeg starta. Biće zanimljivo, ne treba otpisivati doskorašnjeg člana La Lige, pa ćemo se u našoj prognozi koncentrisati na golove.

3769 Romania – Lithuania 1-1&2+ (2.31)

Posle solidnog nastupa na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Rumuni u svojoj grupi Lige nacija imaju ulogu favorita i njihov plasman u Ligu B ne bi trebalo da bude pod velikim znakom pitanja. Isto važi i za njihov duel sa Litvancima u Bukureštu. Ove dve selekcije su se poslednji put sastale pre šest godina u istom takmičenju, tada je Rumunija obe utakmice dobila, kod kuće ubedljivo sa 3:0, pa i sada očekujemo sličan scenario. Litvance smo upoznali u prethodnom ciklusu kvalifikacija protiv našeg nacionalnog tima, kada je Srbija oba puta slavila. Ekipa skromnih mogućnosti, kvalitet je na strani Rumunije.

4420 Torpedo Moscow – Arsenal Tula X2&0-2 (2.10)

Ekipa Arsenala iz Tule za sada je lider u ruskoj drugoj ligi i očigledno je rešena da posle neuspeha u baražu na kraju prošle sezone protiv Ilićevog Nižnjeg Novgoroda, sada obezbedi poziciju koja donosi direktan plasman u rusku Premijer ligu. Posle osam odigranih kola, Arsenal ima 18 bodova na vrhu tabele, jedina je neporažena ekipa, ne preterano efikasna, ali koja ima ''čeličnu'' odbranu i od početka sezone je primila samo dva pogotka. Međutim, sada bi liderska pozicija mogla da joj bude ugrožena, jer u derbiju devetog kola gostuje Moskvi protiv Torpeda koji na trećem mestu ima samo dva boda manje. Biće zanimljivo, prošle sezone su oba međusobna susreta ovih ekipa završena rezultatom 1:1.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak