AdmiralBet kombinacije - 1,81, na Ferencvaroš, može 3,92 na pobedu Palmeirasa?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.07.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su kombinacije za ovo kolo.

Povezane vesti

2896 Newcastle Jets - Western United X2&0-3 (2.27)

 

U Australiji će se narednih dana igrati utakmice nacionalnog kupa, ali za početak premininarna runda, iz koje ćemo dobiti još dva učesnika šesnaestine finala. U preliminarnoj rundi se sastaju ekipe koje su u prethodnoj sezoni zauzele četiri poslednja mesta u šampionatu, a jedan od ta dva para čine Njukasl Džets i Vestern junajted. Pobednik njihovog duela ide u prvo kolo, odnosno u šesnaestinu finala kupa. Ako uporedimo njihov učinak iz prošle sezone, Vestern junajted je bio uspešniji u kupu, gde je stigao do četvrtfinala i tu je eliminisan od kasnijeg osvajača trofeja, ekipe Sidneja, dok je Njukasl Džets ispao već u prvom kolu. U prvenstvu se ni jedni ni drugi nisu proslavili, pa će sada imati dosta motiva da poprave utisak. Gledajući njihove prethodne međusobne duele, najčešće su to bili mečevi sa dva do tri postignuta gola. Tako nešto i sada očekujemo, a blagu prednost dajemo Vestern junajtedu.

 

1677 Loudoun United - Charleston Battery X2&GG (2.20)

 

Susret ekipa koje dugo ne znaju za poraz u američkoj USL ligi. Čarlston je u Istočnoj konferenciji u samom vrhu tabele, trenutno je drugoplasirani, a u poslednjih pet mečeva je ostvario tri pobede i dva remija. Laudon nije među vodećima, treenutno je sedmi na Istoku i bori se da zadrži mesto koje vodi u plej-of. U dobroj je formi u poslednje vreme, ima dve pobede i tri remija u prethodnih pet utakmica. Međutim, Čarlston je dosta uspešniji u međusobnim duelima, pa Laudon na pobedu protiv ovog rivala čeka skoro pet godina. Očekujemo neizvesnu borbu, ali ima više razloga da prednost damo gostima.

 

2929 Jaro – Mikkeli 1-1&2-4 (2.66)

 

Često tokom leta ''bacamo pogled'' i na finsku drugu ligu, pa joj se i ovoga puta vraćamo. Poslednjeplasirani Mikeli nas je iznenadio pre nekoliko dana osvajanjem boda protiv JaPS-a koji je u velikom padu forme, ali sada smo uvereni da takvog iznenađenja neće biti. Jaro je kandidat za plasman u viši rang i u tom pogledu je za njega ova utakmica od ogromne važnosti. Radi se o odloženom susretu i ako Jaro ostvari očekivanu pobedu, skočiće sa četvrtog na drugo mesto na tabeli, mesto koje vodi u baraž za plasman u prvu ligu. Podsetimo, Mikeli ima samo jednu pobedu od početka sezone, samo osam osvojenih bodova i ubedljivo je poslednji, pa je jasno šta ovde može da se očekuje.

 

3785 Raufoss – Levanger 1X&0-2 (2.81)

 

Iz druge norveške lige izdvajamo duel Raufoša i Levangera koji u utorak igraju svoj odloženi meč. To su ekipe iz donjeg dela tabele, a Raufoš je ove sezone prepoznatljiv po tome da se na njegovim utakmicama teško postižu golovi. Na 14 odigranih mečeva ovaj tim je postigao 14 golova, a isto toliko je i primio, dok je Levanger nešto efikasniji, ali i slabije plasiran na tabeli, sa četiri boda manje. Levangeru preti i pad u zonu ispadanja ukoliko ne popravi formu, a u ukupno 13 utakmica je upisao samo tri pobede. Zanimljivo je da se ove dve ekipe čak osam godina nisu sastajale, a u to vreme je Levanger redovno beležio pobede nad Raufošom. Da li ta davna tradicija danas nešto znači? Rekli bismo da je vreme da se prekine, pa dajemo blagu prednost Raufošu.

 

5351 FCSB - Maccabi Tel Aviv X&0-2 (4.10)

 

Doskorašnji trener TSC-a iz Bačke Topole Žarko Lazetić je ovog leta započeo inostranu karijeru. Preuzeo je nedavno ekipu Makabija iz Tel Aviva i odmah osvojio prvi trofej u Superkupu Izraela, pobedom nad Makabijem Petah Tikvom od 2:0. Sada ga očekuje mnogo veći izazov, a to je pokušaj da se sa Makabijem domogne plasmana u Ligu šampiona. U drugom kolu kvalifikacija rival mu je rumunski FCSB (Steaua) koji je morao da igra i u prvom kolu i gde je sa ukupnih 11:1 eliminisao nedoraslu ekipu Virtusa iz San Marina, ali je u prva dva kola rumunskog šampionata vezao dva remija. Makabi je tokom priprema imao jake provere, nije primio nijedan gol protiv Omonije, Rakova i Ruha, pa Lazetićev tim demonstrira veliku čvrstinu u defanzivi. Ne očekujemo u Bukureštu veliki broj golova, a remi nam se čini najrealnijim.

 

5352 Ferencvaros – TNS 1&2-4 (1.81)

 

Ferencvaroš u novu sezonu ulazi sa novim trenerom Paskalom Jansenom, bivšim strategom AZ Alkmara, koji je na klupi mađarskog šampiona nasledio našeg Dejana Stankovića. Tokom priprema je ''Fradi'' imao jake provere, nedavno su remizirali sa Vest Hemom (2:2), a kvalifikacije za Ligu šampiona započeće duelom sa velškim TNS-om. Velšani su u prethodnoj rundi kvalifikacija eliminisali crnogorskog šampiona, ekipu Dečića, ali protiv Ferencvaroša će biti potpuni autsajderi. Očekujemo da mađarski tim iskoristi prednost domačeg terena u prvom meču i da će steći solidnu prednost pred revanš.

 

3312 Independiente - Barracas Central 1X&0-2 (1.94)

 

Independijente je jedan od argentinskih velikana, 16 puta je osvajao titulu prvaka države, uz brojne druge trofeje, ali novu sezonu nije započeo u tom stilu. Posle tri vezana remija, upisao je po jednu pobedu i poraz, pa trenutno zauzima tek 19. mesto od 28 ekipa. Sada će imati lepu priliku da dođe do drugog treijumfa i uspona na tabeli, jer mu u goste dolazi Barakas koji je u seriji od četiri uzastopna poraza i ima samo tri postignuta gola u šest odigranih mečeva. Tri od poslednja četiri njihova međusobna duela završena su remijem, jedan meč je Independijente dobio, pa ćemo u skladu s tim i kreirati našu prognozu.

 

5357 Celje - Slovan Bratislava X&0-2 (4.05)

 

Duel ekipa koje od početka sezone beleže samo pobede. Ekipa Celja je u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona oba puta bila bolja od estonske Flore, zatim je pobedom nad Bravom startovala u slovenačkom prvenstvu, a Slovan je na startu kvalifikacija za Ligu šampiona ostvario dve pobede nad ekipom Struge iz Severne Makedonije. Treba imati u vidu da su i Slovenci i Slovaci nedavno na Evropskom prvenstvu ostvarili vrlo dobar utisak, pa je i kod jednih i kod drugih poraslo samopouzdanje i očekujemo vrlo zanimljiv dvomeč. Remi nam deluje kao najrealnija opcija u prvom meču, ali ne očekujemo goleadu.

 

3365 Cruzeiro - EC Juventude 1&2-4 (2.28)

 

Utakmica 19. kola brazilske Serije A. Kruzeiro je trenutno sedmoplasirani i u konkurenciji je za plasman u Kopa Libertadores. Kako bi te šanse bile još realnije, Kruzeiru će biti neophodna pobeda nad Huventudom koji je na dvanaestoj poziciji, ali koji je podigao formu u poslednjih nekoliko mečeva i u prošlom kolu je osvojio bod protiv favorizovanog Sao Paula. I Kruzeiro je igrao dobro u poslednje vreme, ali je seriju od tri vezane pobede prekinuo porazom od objektivno boljeg Palmeirasa. Realno je sada očekivati pobedu domaćina, a što se tiče golova, uglavnom pada dva ili tri na utakmicama Kruzeira. Mi ćemo taj opseg malo proširiti u našoj prognozi.

 

3367 Fluminense – Palmeiras 2&0-2 (3.92)

 

Ostajemo u Brazilu, gde je Fluminense ove sezone daleko od svojih slavnih dana. Nalazi se u zoni ispadanja, na deobi pretposlednjeg mesta, a sada će za rivala imati ekipu koja se bori za najviši plasman. Dakle, biće to duel dva tima sa dve različite strane tabele i s obzirom da je Fluminense u 17 odigranih kola upisao samo dve pobede, jasno je da su gosti ovde veliki favoriti. Ipak, bez obzira na katastrofalan plasman na tabeli, Fluminense prima malo golova, uglavnom doživljava minimalne poraze, a u prošlom kolu je nagovestio uspon minimalnom pobedom nad Kujabom. Ali, i Palmeiras ima ''granitnu odbranu, samo 13 primljenih golova u 18 mečeva, pa očekujemo ''tvrdu'' borbu.

Ne propustite