AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (4.3.2023)

Autor: Milovan Longinov
subota 04.03.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Šta AdmiralBet savetuje danas?

Povezane vesti

1325 AC Monza - Empoli x2&GG (2.85)

 

Prošle nedelje smo napisali da je vreme da Monca doživi pad forme u premijernoj sezoni među prvoligašima, lako su izgubili od davljenika Salernitane. Sada u Lombardiju stiže Empoli i oni su u sredini tabele, čini se da će Toskanci i drugi put u nizu lako izboriti opstanak. Meč bi mogao da bude zanimljiv, Monca će napasti, nema pritiska, možda remi uz dosta golove bude scenario...

 

1901 Twente - Heerenveen 0-1I&1-2II (2.65)

 

Ovo su dva netipična holandska tima, imaju dobre odbrane. Tvente je kvalitetniji, verovatno će dobiti, ali malo golova na sočnu kvotu su odlična ideja. Domaćin je silan u Enšedeu, ispustili su samo četiri boda, nemaju poraz, primili tek tri pogotka. Konzervativan tim kao Herenven će teško savladati iskusnog Nemca Unerštala.

 

1898 Derby - Shrewsbury 1 (1.62)

 

Derbi neće uspeti da se direktno vrati u Čempionšip, ali se nadaju baraž sreći. "Ramsi" igraju dosta promenjivo, ali teško je protiv bučne publike na "Prajd Parku", pa nije ni čudo što su veoma solidni kod kuće. Gosti iz Šropšajra koje vodi iskusni Stiv Koteril su sasvim solidni, no kvalitet i domaća publika bi trebalo da odluče.

 

1559 Bordeaux - St Etienne GG (1.88)

 

Bordo juri ekspresni povratak u elitu, Avr je odmakao, ali Žirondinci mogu da sačuvaju drugo mesto. Neće sigurno igrati zatvoreno protiv Sent Etjena koji je našao sebe. "Les Vertsi" su se blamirali tokom većeg dela sezone nakon senzacionalnog ispadanja, sada su se sabrali, vezali četiri pobede i utekli iz zone ispadanja. Za borbu za promociju je kasno, ali i oni će igrati na pobedu.

Ne propustite